Sziasztok forumtársak utcai verseny gép építésébe kezdenénk! Azt le szögezném nem "hülyegyerek" autórol lenne szó hanem igazi izig vérig őrült gépröl! Ha be ugrik a Need For Speed UnderGrund világa akkor már kezded kapizsgálni... a dögös rap zenék, neon csövek, vad matricák, nagy szpoilerek, pörgö felnik, villogók, "wututu" turbo, döngö kipufogó értitek! Pénz aszolút nem probléma! Tudjuk hogy ez egy nagy feladat nincsenek irreális elvárások haverom ért hozzá. Valami kisebb verseny gépre gondoltam amivel ki lövök a pirosnál aztán driftessen faroltatom a kanyarban. Fontos a dögösség vadság érzete és hogy a nök meg forduljanak utánunk! Mivel kis suly a lényeg ezért gondolkodtunk hogy valami régebbi kocsival tuningoljuk pl Suzuki Swift, Opel Corsa, Skoda 120L, Lada, Trabant, tehát ami driftelésre is penge lehet! Ezek csak pár példák voltak de lent lehet szavazni. Azért irtam ezeket mert csak max 400000 ezerért szeretnénk de ebböl már futja dögös gépekre szerintem.... Köszi a segitséget szavazzatok melyikböl legyen a kocsi
"2 Fontos a dögösség vadság érzete és hogy a nök meg forduljanak utánunk!"
Komoly építő ilyet nem ír....
2022. jan. 10. 19:32
2/29 crudy válasza:
Szerintem egy peugeot 206 nagyon vitéz tud lenni. Azzal már lehet flexelni a vácin. Kifejezetten alkalmas driftre. Az orrába bármilyen négyhengeres szörnyeteg bepakolható. A karosszéria szétvágásával egy v12 is, csak lehet megáll az első két keréken ami nem gond, úgyis elöl hajt.
Egy csibész kipuff, neon és a lehető legnagyobb felni szigorúan olyan felni középpel ami mindig vízszintesen áll. A nagyzene elkerülhetetlen ami szétrázhatja a belteret de a súly csökkentés jegyében úgyis mindent ki kell pakolni.
2022. jan. 10. 19:34
3/29 anonim válasza:
#1 ez egy saccra 12 éves gyerek. :D :D :D Párszor ült kocsiban, de ennyi. :D :D
2022. jan. 10. 19:35
4/29 anonim válasza:
3: sejtettem.... :-D
Álmodozik...
2022. jan. 10. 19:39
5/29 anonim válasza:
" Ha be ugrik a Need For Speed UnderGrund világa akkor már kezded kapizsgálni... a dögös rap zenék, neon csövek, vad matricák, nagy szpoilerek, pörgö felnik, villogók, "wututu" turbo, döngö kipufogó értitek! "
Nagyon komoly autó építők vagytok ezek után.
2022. jan. 10. 19:53
6/29 anonim válasza:
Matchbox kell ezeknek a srácoknak...! :-D
2022. jan. 10. 19:54
7/29 anonim válasza:
Ez az a gyerek aki drift autót építene 120-as Skodából, mert a haverja ért hozzá?
Troll vagy haver, vagy csak 12 éves?
2022. jan. 10. 19:54
8/29 anonim válasza:
èn ugyanezt a hatàst èrtem el egy 98-as polóval. Az a titka, hogy a belső tükörre fel kell akasztani egy Wunder-baumos lègfrissítőt. Remèlem sikerült segítenem...
2022. jan. 10. 19:58
9/29 anonim válasza:
Fúúú de cringe trollkodás lett. Ennyi közhelyet egy trollkodásból ellőni nem gyenge
2022. jan. 10. 20:09
10/29 anonim válasza:
Akkor egy kis komolysàg:
Vegyünk egy autót. Pl Egy golfot. Classikus tuning.
Règi kocsi ami kell kapàsból:
-Megveszed a kocsit
-Àtíràs, vagyonszerzès
-Súlyadó
(mèg csak megvetted)
-fèk:
-vadi új motor
-bukócső
-ülès
-Vàltó
-kèzifèk
Kölső:
Újrafestès
spoilerek
lègszàrnyak
Vilàgítas első hàtsó
neon
kipufogó rendszer
(ez csak egy pici rèsze nem mind)
Ezen felül mikor megvagy hatósàgi ellenörzès hogy hivatalosan hasznàld. Ha nem jó újra az adott alkatrèszt. Ha nem csinàlod az első ellenörzèsnèl ugrik a forgalmid.Jogosítvàny gyakorlat, de az se èletbiztosítàs. Az első rosz driftnèl póznàt fogsz, vagy elsodorsz egy kisgyermekes anyukàt.Az ilyen kocsik a hungaroringre valók nem közútra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!