Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Lopás szemtanúja...

Motorosok! Lopás szemtanúja voltam?

Figyelt kérdés

Ma délután Budapesten közvetlenül előttem egy ember lerángatott egy motoros mobiltartót az utcán parkoló motorról, majd beszállt egy autóba.

Utánamentem, bekopogtam, mondtam neki, hogy leszedett valamit a motorról. Azt válaszolta, hogy az ő motora. Kérdem, hogy úgy, hogy közben autóval van? Azt mondta igen, itt a bukó a hátsó ülésen.

Na most bukót nem láttam, mert nem lehetett belátni rendesen, plusz akkor már nekem is kicsit feszkós volt a helyzet, és inkább ráhagytam a dolgot.

Szerintetek lopás történt? Utólag átgondoltam, és még mindig nagyon furcsa, hogy egy parkoló motortól 20 méterre lévő autóba beszáll (ő volt a sofőr), és elhajt vele. Vagy autót vezetek vagy motort, nem?

Kérnem kellett volna a forgalmit, vagy jól tettem, hogy nem erőltettem tovább?

2022. jan. 9. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Ennyiből sajnos nem lehet megállapítani.
2022. jan. 9. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Te valami önkéntes rendőr vagy?
2022. jan. 9. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már csináltam olyat, hogy elomlott apám motorja, lecsukta és hazabuszozott, majd mentünk autóval és utánfutóval, megálltunk felraktuk és mentünk tovább. Kaptunk pár érdekes pillantást...
2022. jan. 9. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg az övé volt a motor, velem is volt hasonló, nincs ebben semmi.
2022. jan. 10. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Max felírhattad volna a rendszámát és egy papíron odarakod a motorra.
2022. febr. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!