Motorosok robogósokat maguk közül valónak veszik?
Figyelt kérdés
Vagy azok ilyen kitaszított, lenézett kategória?2021. dec. 7. 12:36
1/8 anonim válasza:
Nem, hisz miért kéne? A robogós is része a közlekedésnek, de semmi több, olyan mint egy autós, biciklis.
2/8 anonim válasza:
Az 50 köbcentiseket nem. Konkrétan rossz rájuk nézni ahogy nulla védőfelszereléssel, nyitott bukósisakban cikáznak autók között. A nagyobb köbcentis robogósok viszont már máshogy állnak hozzá.
Legalábbis én így látom.
3/8 anonim válasza:
Azért "lenézett" mert automatikusan megadják a B-vel, vagy ha előtte külön csinálta az illető meg, akkor se nagy kunszt, ellenben a nagymotorral nem olyan egyszerű letenni a jogsit, illetve kisebb vagyon bármibe is belefogni ha motorozni akar... moci felszerelés tankolni stb.
4/8 anonim válasza:
nekem van több rendszámos és nem rendszámos motorom , de én nem léptem be ebbe a motorosok szektába
5/8 anonim válasza:
Én rengeteget motorozok, hol 50-es váltós kávédarálóval, néha robogóval, meg persze rendes motorral is. Pont leszarom hogy ki motorozik még rajtam kívül. Az elektromos autósok sem kérdezgedit hogy "úristen, vajon befogadnak maguk közé a belső égésű autót használók😱"
6/8 anonim válasza:
A normál motoros meg azért motorozik mert szeret motorozni, és nem azzal foglalkozik, hogy a másik mivel megy.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az 50ccm-es bármi hasznalók azert nem igazan tekinthetőek motorosnak, mert ha tetszik, ha nem közlekedési akadalyok.
Amig nem volt motorjogsim kocsiba ülve azt nem ertettem, miert szivatjak 50es robogóval a teljes athaladó forgalmat orszagúton.
Mióta van motor jogsim azt nem ertem, hogy van ehhez a mutatvanyhoz batorsaguk...
Amugy nekem edes mindegy ki mivel közlekedik, szerintem minden ketkereken közlekedő motoros, ha nem biciklivel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!