Motorosok, ti hogyan/milyen eszközökkel véditek a motorotokat? Használtok egyáltalán valami védelmet újonan vásárolt motornál?
Semmit.
Melóba járok vele többnyire. Otthon is és a munkahelyen is zárt helyen parkol.
Ha elmegyek néha motorozni, akkor meg rajta ülök. Szóval, csak nem lopják ki alolam... 😃
Bukógombák, generátor fedél védő, illetve nekem a tankon bagster bőr van, amire rámegy a tanktáska.
Vagy erre gondoltál(?):
Nem mondom azt, hogy agyonmosom a gépet, de egy egy bogaras nap után le szoktam mosni, vagy ha elkap az eső és összesérozza.
A műanyag részeket waxolom ( fényezett idomrészek), a matt műanyagokat műanyagápolóval kenem, az esetlegesen összecsuvázódott dolgokat WD40el szoktam tisztítani.
Láncot akkor fújom amikor fényesednek a görgők, 1500kmként vagy kerozinnal ( éljenek a pilóta haverok! ) vagy lánctisztítóval lepucolom. Idény végén az elsőfogaskerék házát kicsuvázom - plusz ilyenkor kiszedem a fékbetététeket és féktisztítóval mindent lepucolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!