Milyen eszközökkel lehet megvédeni az autót?
Figyelt kérdés
Egy időre városba kell költöznöm. Az autóm eddig ugyebár a saját udvarban/garázsban állt, nemigen kellett a tolvajokkal foglalkoznom. Most néhány hónapig nagyvárosi utcán fog éjszakázni. Hogyan tudom (ha lehet, olcsón) megvédeni?2013. júl. 4. 17:39
1/12 anonim válasza:
Mindeki úgy védi, ahogy tudja. Ajtót jól bezárja, riasztóval, őrzött parkolóhellyel, tapadóaknával stb.
2/12 anonim válasza:
Elosztófedél levétele, esetleg akksi kivétele estére. Ingyen van, viszont kicsit minden nap cipekedni kell, mert egy akksi nem könnyű dolog:)
3/12 anonim válasza:
Milyen autó? Nekem sötétített ablakos fekete Mercedes-em van, 3 éve vettem, ezalatt soha nem állt garázsban, kizárólag utcán, főleg Budapesten, de érdekes módon soha senki nem nyúlt eddig hozzá. Egyébként amit tenni tudsz, oda parkolsz ahol rá látsz, kormányzár, mindent pakolj el az autóban, ne legyen az utastérben táska, sötétítsd be az ablakát és lehetőleg forgalmasabb, jól kivilágított részen parkolj. Hova kell költöznöd egyébként pontosan?
4/12 A kérdező kommentje:
Na, nem kell valami luxuskocsira gondolni, egy Sharanról van szó. De nem esne jól, ha egy reggel hűlt helyét találnám. Egyébként Győrbe kell mennem.
2013. júl. 4. 18:00
5/12 anonim válasza:
mielőtt otthagyod valahol húzd be a kéziféket, tedd be 1-es sebességbe, zárd le a kormányzárt, ne hagyj az autóban semmit, ha a rádió előlapját lelehet venni akkor azt vedd le! és szereltess bele egy indításgátlót! nekem van benne egy indításgátló, egy mágneses öngyújtó, ha az öngyújtó nincs a helyén akkor gyújtásra lehet tenni az autót de hiába tekerem tovább a kulcsot, nem indít, 5000FT-é szerelték bele! nekem nincs benne riasztó, de a kulcsal kettőre zárom be, tehát bezárom és mégegyszer megnyomom a távirányítóját, és akkor így kettőre záródik be tehát a második az a riasztós autóban a riasztót aktiválná, de ez valami retesz benne az enyémbe, és akkor így szoktam otthagyni valami parkolóban
6/12 anonim válasza:
Legjobbak az egyedi rendszerek azt nem ismerik ki és változatos.Az ilyen: bekapcsolom a rádiót állítok a fűtésen miközben nyomom a kuplungot és csak azután indítható a kocsi ,több áramkört is megszakít meglepőbb helyeken nem csak a szokásosakat, de rengeteg variáció lehet..Persze mindent el lehet vinni. A gyári és tömeggyártott rendszereket kiismerik a tolvajok hamar és drágák.
7/12 anonim válasza:
A legjobb, leggazdaságosabb, egyben félelmetes riasztó: az anyósom..jobb első éjszakára, kávé, rum, és aki közeledik, az sosem felejti el.
Télen forró tea, esetleg dupla pléd.
8/12 anonim válasza:
Akku kivétel,jó ötlet!
Ha véletlenszerűen választják ki az autót,nem számítanak arra hogy nincs benne akku,ha kifigyelik az már más kérdés...
Vagy leveszed a kormányt,esetleg leszerelsz egy kereket mint ha javítás alatt állna az autó.
De ha kifigyelik ezek nem játszanak,olcsón eddig ennyi jutott eszembe :)
Üdv!
9/12 anonim válasza:
sokáig tart ez a szerelgetéses dolog, vegyél egy ócskább autót arra az időre ameddig oda kell menned a nagyvárosba, és azt nem fogják bántani! ez a legjobb megoldás!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 5. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!