Milyen eszközökkel lehet megvédeni az autót?
Figyelt kérdés
Egy időre városba kell költöznöm. Az autóm eddig ugyebár a saját udvarban/garázsban állt, nemigen kellett a tolvajokkal foglalkoznom. Most néhány hónapig nagyvárosi utcán fog éjszakázni. Hogyan tudom (ha lehet, olcsón) megvédeni?2013. júl. 4. 17:39
11/12 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy kocsim, én egy igen jó véderendszert tennék bele: kóddal indulna el a kocsim, így ha már bent ülnek, és nem tudják a kódot már nem el lopni. Ha a kódot 3x hibásan ütnék be, az összes ajtó automatikusan magára záródna 30 percre, az ablak pedig olyan lenne amit nem nagyon lehetne átütni. Ezek mellett persze szólna a riasztó is, így ha észrevenném a kocsiba zárt, embereket fényképezném őket lefele. Vagy ha az ablakos ötlet nem jön be, akkor pedig 3 hibás kód után minden bezárul, és altatógáz kerülne az utastérbe.
12/12 anonim válasza:
Ezzel az a gond hogy igazi tolvajnak eszébe nem jutna pötyögni a kódokat ,mert esélye nincs ráhibázni, ezt ő is tudja! E helyett szépen megkerülné a rendszert vagy rövidre zárná az indításhoz szükséges áramköröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!