Miért kötelező bekapcsolni a biztonsági övet?
Nem csak magadnak. A maradványaidat nem neked kell összekaparnod egy baleset után. Arról nem is beszélve hogyha nem vagy bekötve a légzsák is megölhet. Nem is értem az ilyen embereket. Annyi idióta van az úton, rájuk mered bízni az életedet? Eszetlen.
2022. jan. 9. 00:46
2/45 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a marhaságot. Akkor a cigarettát miért nem tiltják be azonnal? Roncsolja a tüdőt, az nem számít? Persze, hogy nem. Sok pénz van benne.
Hogy miért? a logikád alapvetően jó lenne DE:
Mondjuk ha te csak összekoccansz valakivel, aki nem kötötte be magát, de pont xarul fejeli le a kormányt, akkor TE leszel halálos közúti baleset gondatlan okozásáért elővéve. igaz őt ez már ugyanúgy nem fogja érdekelni ha meghalt.. :D :D
2022. jan. 9. 01:03
TB felesleges terhelése, feleleges pszichikai teher okozása, a vétkes sofőrnek is felesleges büntető és lelki teher okozása. Hogy megértsd, bárki hibázhat, emberek vagyunk, és mem mindegy hogy a másik csak zúzódásokat, vagy maradandó sérüléseket, esetleg halált szenved el.
2022. jan. 9. 01:04
Nem csak magadnak árthatsz.
- Egy durvább balesetnél a tested rongybabaként fog repkedni az autóban, adott esetben sérülést okozva a többi utasnak.
2022. jan. 9. 01:04
Gyerek törvények vannak itthon, ahogy Európában úgy átlagban.
Érdekes módon az Államokban ha már fizetéskor, vehet új csúzlit az ács Joshua, ahelyett hogy bukósisakot venne a 200 lóerős sportmotorjához, na ennyi a különbség földrészek és törvények között.
Itt előbb fogják kötelezővé tenni a lakossági poroltót, ahogy elnézem.
2022. jan. 9. 01:07
7/45 A kérdező kommentje:
Márpedig én akkor kötöm csak be magamat, ha rendőrt látok. Érdekes, hogy a fix traffi miatt még egyszer sem küldtek csekket.
Az a te bajod.. én se szeretem az övet, de inkább az zavarjon vezetéskor, mintsem a tolószék, ha valami hülye telibeveri a kocsimat.
2022. jan. 9. 01:25
Páran már írták előttem a lényeget. Nemcsak magadnak árthatsz. Ha más okoz balesetet, még ha nem is volt nagy csatt, de te a hülyeséged miatt belehalsz a sérüléseidbe, őt le fogják csukni, holott ha be vagy kötve, akkor nagy valószínűséggel nem halsz meg, és a szerencsétlen aki balesetet okozott, az nem kerül börtönbe. Bár gondolom téged ez már úgysem érdekel. Meg ugye ha kirepülsz a szélvédőn, és telibe talál a szemből jövő, akkor az annak is trauma, meg hát valakinek össze kell gereblyézni a maradványaidat is, ami szintén nem túl gusztusos meló. Szóval igen is árthatsz ezzel másoknak, csak ez téged nem érdekel. De igazából a rendőrt se fogja, majd megbüntet egyszer, meg még egyszer, majd harmadszor. Egyre nagyobb csekkeket ír majd, talán akkor érdekelni fog.
2022. jan. 9. 01:26
10/45 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel más traumája. Mit foglalkozzak vele? A saját életemmel foglalkozom.
További kérdések: