Miért kötelező bekapcsolni a biztonsági övet?
"Ezt pedig miért nem dönthetem el én?"
Magadtól túl hülye vagy még az életbenmaradáshoz is, ezért kénytelenek egy csomó törvényt és biztonsági intézkedést hozni mások, hogy megvédjék az életed.
Hatalmas mondatok ezek, hujj-jujj. Eddig is életben maradtam, szóval nem kell aggódnod. És éppen a személyiségem miatt, mert én soha nem hunyászkodtam meg senkinek, ha kellett, akkor ütöttem, ha kellett, visszaszóltam. Ezek a dolgok voltak szükségesek ahhoz, hogy jó irányba fordult az életem. Mikor valaki elkezd személyeskedni, akkor azt gondolja, hogy az az ember van vele szemben, amelyet elképzel. Csak ám az élet nem ilyen egyszerű, sokszor a képzelgés tévútra vezet. További jó képzelgést kívánok nektek, a 34-es válaszolónak pedig üzenem, hogy abban a mondatszerkezetben, amit használt, egybe kell írni a "nem csak" kifejezést, tehát "nemcsak". Még mielőtt másokat leostobázol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!