Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó a Suzuki Ignis?...

Milyen autó a Suzuki Ignis? Kategóriáján belül jó? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2005-ös példányt néztem ki, 1.3-as benzin motorral. Milyen negatívumai vannak ennek az autónak? Azt hallottam nagyon tartós, megbízható, fillérekből fenntartható autó.
tegnap 19:45
 1/4 anonim válasza:
Versenyt nem fogsz vele nyerni.
tegnap 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az van, 1.5 motorral, kellett rá költeni bőven, nem igaz, hogy fillérekből fenntartható, de nagyon elégedett vagyok vele, optimális mindenhova. Még autópályán is 120-al 7-8 liter körüli a fogyasztás, de megy mint a golyó. Összességében szeretem.
tegnap 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem mik voltak a nagyobb hibái, amikre kellett költeni?

Azt tudom sajnos, hogy mindegyikre kellesz költeni, hiszen ezek 20 éves autók. Bármi kijöhet, bármikor.

tegnap 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 500.000 km van benne, azért lehet hogy ilyen sokat kell rá költeni. Szóval a nagyobbak: motorfelújítás, 2 küszöb csere, fényezése stb., 4 lengéscsillapító, olajfolyás. Aztán ezeken kívül nagyon nagyon sok apróság pl. csomagtartó teleszkópok, fékjavítás, kerékcsapágyak, nívópálca, kézifék bowden stb.
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!