Kawasaki Z 300/400 vs Yamaha MT03 vs KTM Duke 200/390 esetleg valami Honda vagy Suzuki ebben a kategóriában? Melyiket ajánlanátok, és miért egy kezdő motorosnak?
Hát én gyors rákerestem mindre, a Kawasakikból használtautók alig van 6 darab, és az is elég magas áron(bár lehet, hogy neked ez az ár nem magas annyira). A yamaha és a 390-es duke hasonló árban van, bár most megcsappant belőlük a kínálat (figyeltem én is őket mostanában, eddig sokkal több volt mindig). Nekem a duke 390 nagyon tetszik, szerintem nagyon jól néz ki, és érezni, hogy minőségi gép. Hogyha lesz A2-m én is ilyet szeretnék majd venni. Kifejezetten ajánlják kezdőknek, mert nagyon könnyű, könnyen kezelhető egy gép, de azért van benne nyomaték bőven.
A Ktm könnyebb és erősebb a Yamahánál, de szerintem ezek közül rosszat nem választhatsz.
Ezek nagyjából a legjobb kezdőmotorok. Jól mondtad elég újak ezek még.
Ezek közül a KTM kilóg a sorból ugyanis csak 1 hengeres. Z400, MT03, CB500F kéthengeres, és igazából ezek az igazi riválisok. Sokkal kifinomultabb a járáskultúrájuk, nem ráznak annyira.
E 3 közül pedig szinte mindegy. Mindegyik nagyon jó, szépek és kiforrott technikák. Egyéni ízlések döntenek. Nézd meg őket, üléspróba esetleg próbakör.
Egyébként nemsokára egy új MT03 tulaj leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!