Kezdő utcai motornak mit javasoltok?
Friss A kategóriás jogsi megvan, korábban 2 szezont enduroztam hobbi szinten egy 125 cm3 crossal.
Főként olyan típus érdekel, aminek megfelelő alkatrészellátása van, és relatív megbízhatónak számít.
Keret rá 1-1.5 millió csak a motorra.
Ezek közül mindegyik relatív megbízható alap esetben, sokkal jobban fog számítani, hogy mennyire vigyáztak rá. Ugyanolyan jó az alkatrész ellátottságuk.
Viszont én kezdő motornak nem biztos, hogy 750-est ajánlanék, vagy 100 LE körüli 600-ast. Főleg, ha nem utassal akarsz közlekedni. Egyedül, 125-ös motor után szerintem teljesen jó döntés lehet valami 50-65 LE közti.
Annyi plusz infó: a cross 40 le, és 85 kg volt, gyakran le is dobott :P
Viszont tény, a felsoroltak jóval erősebbek és nyomatékosabbak.
A közút meg terep teljesen más közeg :) Persze nagyon sokat fog segíteni a 2 szezon terepezés közúton is, viszont terepen kevesebb ismeretlen tényező van, amely meg akar ölni.
Akkor a LE/kg arány ismerős lesz, viszont az nagyon fura lesz, hogy 85 kg helyett 190 kg.
Számomra ezek közül a Z750 a nyerő,kinézetben is vadállat meg amúgy is.
Motoros társamnak Z750 van és gyárilag azon hátul 43-as fogaskerékvan,nekem Z1000ren 40 a gyári enyémen 41-es van és egész jól lépést tart gyorsuláskor a kis tesó.
Amúgy megbízható jó motorok a Z-k és elég jó a facebook közössége is.
Második helyezet nálam a gsr600 lenne egyébként vagy pedig egy yamaha fz600
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!