Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez egy korrekt rendőri ellenőr...

Ez egy korrekt rendőri ellenőrzés volt?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 8. 23:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

"Míg nálunk nagy eséllyel akkor is megszivatnak, ha minden rendben van."

Te meg hagyod? Mikor tudod, hogy minden rendben? Vagy mi?

2022. jan. 9. 01:15
 32/63 A kérdező kommentje:

Akkor belinkelem mégegyszer, olvasd el.

[link]

2022. jan. 9. 01:16
 33/63 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező bakker, neked valami fétised az, hogy sz..passanak a rendőrök, vagy miért szeretnéd ezt kihozni a témából?

Többször állítottak meg már rendőrök, sosem volt semmi baj, sőt még gyalogosként sem büntettek meg akkor, amikor tényleg szabályt sértettem (pirosnál átmentem zebrán, mert senki sem jött, ők meg csak figyelmeztettek).

Még csak ismerősi körből sem hallottam olyat, hogy kekeckedtek volna velük a rendőrök.

Az egyik barátom külföldön dolgozik, nem tipikus kivándorló országban (tehát elég ritka a rendszáma az autójának) és itthon sem csesztették soha a rendőrök, ha hazajött a kocsijával.

Egyébként meg ne csinálj úgy, mintha ez a kölök a videóban valami ismert ember lenne. A kutya f..sza se ismeri, ne aggódj :)

2022. jan. 9. 01:17
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
#32 5 darab cikk van linkelve az oldalon, mindegyikben szerepel a trükk, kiskapu, vagy adócsaló szó. egyértelmű, hogy ez nem olyan embereknek szól, akiknél minden rendben van :D a másik, ez nyilvánosan elérhető, bárki számára, nem olyan dolog, hogy a rendőr ott találja ki helyszínen. ha nem jársz utána egy ország törvényeinek, magadra vess. "a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól"
2022. jan. 9. 01:18
 35/63 A kérdező kommentje:

Magyarországon köztudott, hogy a rendőrök szivatják az embereket. De ilyen az osztrák is.

2022. jan. 9. 01:20
 36/63 anonim ***** válasza:
100%

Te most kamu papírokkal mászkálsz egy amerikai rendszámos autóval az EU-ban, vagy mi a raszta akarsz kilyukadni.

Ez az oldal egy ráijesztős trógerság.

2022. jan. 9. 01:21
 37/63 anonim ***** válasza:
69%

"a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól"

Na amikor utoljára ezt a mondatot rendőr mondta nekem, negyedórával később behúzott füllel kullogott el, mert az időközben kiérkező felettese helyretette hogy Ő tudja rosszul lehet eltipegni. :D :D jó ennek köze nincs a kérdéshez csak eszembejutott :D :D

2022. jan. 9. 01:21
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
#37 persze, ezért jó ismerni a törvényeket, és főleg a jogaidat :)
2022. jan. 9. 01:22
 39/63 A kérdező kommentje:

Nem. Arra akarok kilyukadni, hogy mennyivel másabb nálunk a rendőri intézkedés.

2022. jan. 9. 01:23
 40/63 A kérdező kommentje:

Na tessék, engem igazolsz.

2022. jan. 9. 01:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!