Ez egy korrekt rendőri ellenőrzés volt?
2022. jan. 8. 23:10
11/63 anonim válasza:
nem tudom érted-e a párbeszédet, de tényleg ennyi történik, szó szerint csak kíváncsi volt a rendőr, miért furikázik amerikában a srác egy brit rendszámos autóval, ami valljuk be, tényleg nem mindennapos, és ellenőrizte, hogy igaz-e amit mond. Igaz volt, tovább engedte, ennyi. Esetleg fejts ki, miért különleges az, hogy amerikában megállítanak egy tengerentúli rendszámtáblás autót? 100000 ilyen videó van youtube-on, pontosan ugyanez történik mindegyikben, megállítja őket egy rendőr aki szerint ez furcsa/gyanús (teljesen jogosan), majd elmondják mi a helyzet, igazolják papírokkal, hogy minden rendben van és legális, mennek tovább, és közben/előtte/utána eljátsszák, hogy ez a világ vége volt.
12/63 anonim válasza:
"Eszerint fogalmad sincs, hogy ki ő. Olvass utána."
13/63 anonim válasza:
tudom, a közösségi-média celebekre nem vonatkoznak a törvények :)
14/63 A kérdező kommentje:
Mert például ellenkező esetben, ha te Európában, azon belül is főleg az Unióban furikázol amerikai rendszámos autóval, könnyen vámzár alá vehetik az autót. Szóval ezért volt a kérdés, nem mindegy a hozzáállás a hatóság részéről. Magyarországon egy dolga van a hatóságnak, pénzbeszedés. Máshol nem, és ez a nem mindegy. Ezért volt ez egy korrekt ellenőrzés, nem akarták megszivatni.
2022. jan. 9. 00:53
15/63 A kérdező kommentje:
Kemény vagy, hogy ennyi alapján ítélkezel.
2022. jan. 9. 00:54
16/63 anonim válasza:
Te olyan hülye vagy, hogy megérdemled az ilyen hülye videókat.
17/63 A kérdező kommentje:
Micsoda érvelés.
2022. jan. 9. 00:58
18/63 A kérdező kommentje:
Miért is?
2022. jan. 9. 00:59
19/63 anonim válasza:
Furikázhatsz itt usa rendszámos autóval, ha usa állampolgár vagy, de ugyanígy meg fognak néha állítani. PONT
20/63 anonim válasza:
#14 nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani, persze, hogy minden országban másak a törvények. ennek nyilván utána kell nézni, mielőtt odamégy. amúgy furcsa mód nekem még soha nem volt problémám a magyar rendőrséggel sem, pedig számtalanszor voltam magyarországon külföldi rendszámtáblás autóval, soha nem büntettek ok nélkül, soha nem volt olyan, hogy megállítottak és addig keresgéltek amíg nem találtak valami büntethetőt. biztos van ilyen, mindenfelé vannak ilyen és olyan rendőrök, talán az arányok másak. mondjuk neked mennyi tapasztalatod van a magyar rendőrökkel, illetve más országok rendőreivel, mi a viszonyítási alapod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!