Ez egy korrekt rendőri ellenőrzés volt?
Aha, akkor az ügyvéd úr rosszul tudja, mi?
És ha egyébként sem vagyok állampolgár, akkor? Mint ahogyan a videóban szereplő fickó sem amerikai.
"Mert például ellenkező esetben, ha te Európában, azon belül is főleg az Unióban furikázol amerikai rendszámos autóval, könnyen vámzár alá vehetik az autót."
Ha nincsen reszkető kezekkel előszedett papírjai az autónak, akkor igen. Ott is.
A csávó UK állampolgár.. az akcentusából is üvölt már. az autó brit rendszámos, és a sajátja, továbbengedték pont.
Safranek, ne tettesse magát hülyébbnek mint amilyen valójában.
Az, hogy te külföldi rendszámos autóval voltál, egy dolog. Valószínű, hogy nem amerikaival. Az, hogy vannak nem EU-s rendszámok, az meg már másik dolog. Nagyon nem mindegy ám.
"Aha, akkor az ügyvéd úr rosszul tudja, mi?"
Az ügyvéd úr segít neked a papírokban, hogy ne kelljen reszketned egy rendőri intézkedés során. Megmarad a kocsis is.
Te az a hülye vagy, aki Amerikából akár importálni kocsit pár hétre villogni?
Az, hogy a videóban látható rendőri intézkedés mennyivel emberibb, nem a szivatásról szól, nem pénzbehajtásról. Erre próbálok rávilágítani. Míg nálunk nagy eséllyel akkor is megszivatnak, ha minden rendben van.
Ez tény, de akkor a videón lévő intézkedés volt a nem korrekt?
Gondolod az itthoni példák a normálisak?
Nem szoktam reszketni, mert én pár év óta már nem fizetek az autóm után semmi járulékot az Unióban. Ha reszketnék, akkor nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!