Mercedes W203 Olajszint ellenőrzés? (2005, c180 kompressor)
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom ellenőrizni az olajszintet?
- Nincs nívópálca
- A kijelzőn kilóméteróra állásban nyilakat nyomkodva ki sem jelez olajszint ellenőrzést (összes megtett km, service b, jelenlegi sebesseg jelenik meg csak)
- Service menuben minden megvan csak az Öi (oil) sor hianyzik egy az egyben
Na, ezt a kérdést most követem.
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de én még nem láttam nívópálca nélküli 4T vagy diesel motort.
A menűben elő lehet hívni az olajszint ellenőrzését (leállított motor, gyújtás, leállítás után el kell telnie bizonyos időnek).
Ha nagyon alacsony a szint, menet közben is jelezni fogja.
Igen tudom hogy elő lehetne márha meglenne ez a menüpont.
Végig követtem a gyári füzet és minden youtube video altal adottakat de semmi.
Az összes megtett kilometer mellett hianyzik a menüpont a szerviz menuben pedig hiányzik az a sor
U.I. Egy cseppet sem ritkák a nívópálca nélkuli motorok
Nem tudom, hogy így próbáltad e, de ha nem akkor megéri így is:
1. Fordítsd el a kulcsot a LEGELSŐ állásba.
2. Az óracsoport bal oldalán a kis Gombot nyomd be háromszor és utána pittyeg majd egyet az autó.
3. Utána a kormány segítségével menj felfele ameddig ugyanezt a menüt nem látod amit képen küldtél
4. Utána gyújtás és indítsd el az autót.
1-2őt gyorsan csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!