Ford mondeo szélvédő fűtés működésének ellenőrzése?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy mkIII as ford mondeot (2001-2007). Az első szélvédő fűtőszálas (végig fut rajta az egészen). A kérdésem, hogy mostani időjárásban (nem fagy, nem pára, akár 20 fokos napsütés) lehet-e ellenőrizni valahogyan, hogy működik-e? Arra gondolnék, hogy kézzel érezni a melegedést vagy bármilyen technikának örülök. Köszönöm előre is.2021. ápr. 16. 12:17
1/4 anonim válasza:
Nem tudod ellenőrizni. Még kézzel sem.
2/4 anonim válasza:
Ha vizet spricceltek rá, akkor azt fel kell szárítania.
Vagy van a radikálisabb módszer. Hűtőtáskában vinni jeget, vagy inkább kását. Azt ráborítani a szélvédőre és várni a hatást. :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Közben megkérdeztem egy szélvédő szerelőt ő azt mondta, kézzel lehet érezni.
2021. ápr. 29. 08:00
4/4 anonim válasza:
Akkor én miért nem éreztem soha a transiton? Saját magadat csapod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!