Sajnos megbántam a kocsit amit vettem. Csak 75 lóerő és emiatt eladhatatlan, hiába megy tökéletesen az 1.4 benzinmotor és használom simán 100-110 km/h val, mindenki leszólja. Egyszerűen gyujtsam fel? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 16:50
11/17 anonim válasza:
"komolyabb chiptuninggal,egyedi leömlővel elég szépen ment!" köszönöm jót nevettem csipsz az mindenek jót tesz még az embereknek is 1.4 szíííívóbenzin +csipsz a pályák réme
12/17 anonim válasza:
75le, Szoci idökben a dupla làmpàs Lada 1500 volt ennyi ès akkor az volt a legjobb gèp! Vàgytunk rà! Ma meg màr kevès?
Szerintem elegendö a kis egyszerű èletünkhöz. Persze ha valaki többet akar azt is lehet!
13/17 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele?
Az én 116 lóerős dízelemet is fikázzák állandóan, nekem meg tökéletesen megfelel!
:-)
14/17 anonim válasza:
Manapság az nem tud autót eladni aki nem is nagyon akar. Bármit elvisznek. Főleg a olcsón fenntartható, alacsony fogyasztású kocsikat. De ha mondjuk mocskosan, kitakarítatlanul, igénytelen fotókkal töltöd fel, hirdeted meg, perszehogy senki sem lesz rá kíváncsi.
15/17 anonim válasza:
#11 mondj,amit csak akarsz,de meg ne fulladj a nevetéstől.
Nyilván több értelme van egy turbós motornál a chiptuningnak,de az 1.4-es szívónál is érezhető volt a teljesítménytöbblet. Senki sem mondta,hogy a pályák réme lett volna. Viszont, egy gyári 1.6-os 105lovas ibizával simán tartotta a tempót. Úgy gondolom,ez jelent valamit. Na csumi
16/17 anonim válasza:
"mondj,amit csak akarsz,de meg ne fulladj a nevetéstől" dehogy fulladok meg , te a méregtől már inkább , 1.4 locsolt pénz mennyisége bosszantó lehet teljesítmény megy csak érzésre van . az a 105le meg már a végét járta vagy a gazdája nem akart bosszantani , 1.4be max 15le lehet tömérdek pénz árán beletolni de így is csak 90le 75+15
17/17 anonim válasza:
Ne azért tetsszen vagy ne tetsszen a kocsid, mert mások ezt vagy azt gondolnak róla. Azon kívül biztosan nem eladhatatlan - ha meghirdeted, most jön a tavasz, pár hónap alatt biztos elviszik, ha normális áron hirdeted. Már ha tényleg el akarod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!