Miért nem hord magával minden autós zsebbikát?
Figyelt kérdés
2 éve vettem, de most is épp akcióban van, 2 év alatt számtalanszor használtam, másoknak segítettem vele autót beindítani, többnyire csodálkozás volt, hogy nahát mi ez neki is kell stb, most a héten 2 szer is használtam, egyszer a lakótelepen a parkolóban egyszer még a munkahelyemen kolléga autóját indítottam, én kötelezővé tenném minden kocsiba, bent van nálam a pótkeréknél, kihúztam odáig egy hosszú usb kábelt, mindig ha megyek a kocsival töltődik, bár sosincs lemerülve, de így ha szükség van rá fullra van töltve.2021. dec. 25. 20:44
21/23 anonim válasza:
18: Az akksihoz se férsz akkor hozzá? Milyen autód van? Mivan ha lemerül, trailer? Xd
22/23 anonim válasza:
Nem hagyom lemerülni, úgy tervezem a hosszú utakat, hogy legyen töltő, egyébként otthon és munkahelyen is töltöm.
23/23 anonim válasza:
Most láttam egy jó megoldást , és lehet több értelme volna mint külön erre a célra vett eszközt venni. Az autót egy barkácsgép akkuval bikázták be, tehát ha lenne egy adapter, akkor erre a célra is lehetne használni az akkut, nem csak a gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!