Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan szerezhetnék autós...

Honnan szerezhetnék autós ismereteket?

Figyelt kérdés

Az egyik autóalkatrész kereskedésben hírdetnek alkatrész értékesítői poziciót, ahol nem feltétel, de előny a műszaki beállítottság. Ez nekem meg is van, viszont saját autóm nincs, és olyan tanulmányokat folytattam ahol nem tudtam kellő autós tudást szerezni, pedig nagyon szerettem volna, de nem volt lehetőségem. Nyilván alap dolgokat (olajszűrő, fékbetét) felismerek, de azt már nem tudnám, hogy mondjuk két adott jeladó közt mi a különbség.

Hogyan tudnám itthon ezt a tudást megszerezni? Vannak esetleg olyan könyvek, videók amikből tanulhat az ember?

(Nem autószerelő akarok lenni, csak a tudásomat akarom bővíteni :) )

2021. dec. 20. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"autóalkatrész kereskedés"

Bőven elég leszel ha be tudod pötyögni a keresőjükbe az alkatrész nevét, amit a vevő kinyög. Viszontlátásra.

2021. dec. 20. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért ennél bonyolultabb :) robbantott ábrás rajzokról kell sokszor az adott alkatrészt keresni, szóval az autó felépítése is sokat jelent.
2021. dec. 20. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy neked kéne keresni. Nem kell aggódni, nagy feltétel nincs ezeknél a cégeknél mivel nap mint nap találkozok nem odavaló emberekkel.

Autó felépítése akárhol fent van, magyar nyelven. Azt, hogy két jeladó között mi a különbség, szemmel megállapítod. (pl. csatlakozás módja)

De hozzád nem alkatrészt visznek, hanem rendelésd adnak le.

Lásd. -> Szeretnék hátsó lengőkar szilentet a pezsó 505-höz. Évjárat-motorkódot megadják és ennyi.

2021. dec. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!