Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem hord magával minden...

Miért nem hord magával minden autós zsebbikát?

Figyelt kérdés
2 éve vettem, de most is épp akcióban van, 2 év alatt számtalanszor használtam, másoknak segítettem vele autót beindítani, többnyire csodálkozás volt, hogy nahát mi ez neki is kell stb, most a héten 2 szer is használtam, egyszer a lakótelepen a parkolóban egyszer még a munkahelyemen kolléga autóját indítottam, én kötelezővé tenném minden kocsiba, bent van nálam a pótkeréknél, kihúztam odáig egy hosszú usb kábelt, mindig ha megyek a kocsival töltődik, bár sosincs lemerülve, de így ha szükség van rá fullra van töltve.

2021. dec. 25. 20:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Enyém is vagy utánam kiabál az épp melóhely előtt lévő biztonsági őr, ha az első ajtó nincs jól becsukva és a riasztóval zárom be 30 másodperc múlva riaszt
2021. dec. 25. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Jó állapotú az aksim és az autó figyelmeztetne, ha elkezd gyengélkedni. Bikakábel van bent nekem.
2021. dec. 25. 22:38
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Most fogok venni mert pont egy hete szívtam meg, hogy rajta maradt a belső világítás, és ugyan nem merült le teljesen az akku, de nem indult az autó. Nekem ennyi pénzt megér hogy ilyenkor 1 perc alatt indulhatok, és nem egy óra alatt, amíg az utcán parkoló autóból kiszerelem az akkut, elviszem az első konnektorig, töltök bele annyit hogy indítson.
2021. dec. 25. 22:40
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Rendes akkut kell bele venni, időnként rámérni és nem kell bikázni. Nem is engedem meg, hogy mindenféle kábelt/zsebbikát a motortérbe csíptessenek.

Nekem meg olyan autóm van ha bekapcsolva marad a rádió, utastérvilágítás, fényszórók, ezek egy idő után maguktól kikapcsolnak. A gyengélkedő akkunak vannak jelei. Már ősszel, indításnál érezni gyengébben forgatja meg a motort. Aki meg húzza halassza az akku vételt -2...-15 fokig és nem tud elindulni, az sajnos így járt. Ha Ladája van kurblizza be (2101..2104), Ha nincs akkor kénytelen lesz új akkut venni bele.

Mi akarunk elektromos autózást? Amikor egy sima 12V-os 45Ah...72Ah-s akku sokaknál gondot okoz.

2021. dec. 26. 00:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát van egy kb. 15-20 ezer Ft-os kütyüd, amit eddig csak arra használtál, hogy a (legtöbbször hanyagság miatt) bajbajutott autóstársakon segítettél, gondolom ingyen a szabadidődben.

Tök jófej vagy meg minden, de ez így miért is éri meg?

És miért kéne kötelezőnek lennie?

Szerintem ez inkább cégeknek, neppereknek lehet jó, ahol áll egy csomó autó a telephelyen, akár hetekig és akkor gyorsabban be lehet bikázni, ha valamelyik esetleg nem indulna.

2021. dec. 26. 00:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bika kábel van, de 20 év alatt egyszer se kellett.
2021. dec. 26. 07:12
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert nem mindenki akkora hős gyalogbatman mint Te... azért... 😂
2021. dec. 26. 08:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem nyitható a géptetőm
2021. dec. 26. 12:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
2004-es német autóm van, de már abban is tudta a komputer, hogy akár az ajtót, akár a csomagtartót hagyom véletlenül vagy direkt nyitva, egy idő után magától lekapcsolja a fogyasztókat.
2021. dec. 26. 13:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha érzem hogy gyenge az akksim, akkor veszek egy újat mielőtt teljesen bedöglene. A zsebbika árából megvan..
2021. dec. 26. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!