Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem hord magával minden...

Miért nem hord magával minden autós zsebbikát?

Figyelt kérdés
2 éve vettem, de most is épp akcióban van, 2 év alatt számtalanszor használtam, másoknak segítettem vele autót beindítani, többnyire csodálkozás volt, hogy nahát mi ez neki is kell stb, most a héten 2 szer is használtam, egyszer a lakótelepen a parkolóban egyszer még a munkahelyemen kolléga autóját indítottam, én kötelezővé tenném minden kocsiba, bent van nálam a pótkeréknél, kihúztam odáig egy hosszú usb kábelt, mindig ha megyek a kocsival töltődik, bár sosincs lemerülve, de így ha szükség van rá fullra van töltve.

2021. dec. 25. 20:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bent van egy az autóban, még sosem használtam, nekem sem kellett és más sem kért meg még rá 2 év alatt 🤷🏻‍♂️
2021. dec. 25. 20:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon ritkán lenne rá szükség. Úgy értem, amikor tényleg neked van rá szükséged és nem másnak kell segíteni.

Ahhoz meg drága, hogy pár évente egyszer használjam, gondolom 2-3 évesen kifingik az akkuja, főleg ha a kocsiban tartod télen-nyáron.

Inkább van egy bikakábelem, még arra sem volt szükség, de az tuti nem romlik el.

2021. dec. 25. 20:58
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
#1 vagyok, azt hittem bikakábelről van szó. Ilyen akkumulátoros bikacuccnak tényleg semmi értelme…
2021. dec. 25. 21:01
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert nincs az az isten, hogy én azt használjam, nem is cipelem feleslegesen. Inkább cipelek olyat, aminek haszna is van, láthatósági mellényt például, de bebikázni az autót nem állnék neki semmi pénzért
2021. dec. 25. 21:02
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 350-400k km-t vezettem le eddig. Egyetlen egyszer kellett egy csapattárs nagyon régi, szakadt Mercijét betolni, mert megdöglött benne az akkumulátor. Szóval szükségtelen.
2021. dec. 25. 21:08
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Remélhetőleg az autósok túlnyomó többsége normális állapotú autóval jár, amit nem kell bikázni lépten-nyomon.
2021. dec. 25. 21:17
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellném magamat, ha olyan szarral járnék amit rendszeresen bikázni kell.

Ennyi pénzért inkább egy jó akkut vegyél a fostalicskádba!

2021. dec. 25. 21:21
 8/23 A kérdező kommentje:
Magamnak még egyszer sem használtam, 1 éves az aksim egyébként, köszöni jól van. Olyan bármikor előfordulhat, hogy nem csukom be jól az ajtót és égve marad a belső lámpa meg olyan is volt, hogy be ragadt az index relé és az indexek maradtak égve de nem merült le az aksi még akkor sem.
2021. dec. 25. 21:32
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Hát de másnak meg minek hurcikoljam én magammal?
2021. dec. 25. 21:34
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
Nekem meg olyan autóm van, ami jelzi, ha nincs jól becsukva az ajtó, vagy ég valamilyen lámpa...
2021. dec. 25. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!