Bevállalnátok egy ilyen autót ennyi kilóméterrel? Bmw
Szevasztok,egy ideje nézelődök már Autó után és találtam egy igen szép darabot,mégjobb áron.
Namármost az Autó egy Bmw F31 330d 2014-ből, 289ezer kilóméterrel.
A többi ajánlathoz képest jó 1-1,5millióval olcsóbb( az autó konkrétan 4Millió,mondjuk még alku)
De itt jön az érdekesség elmentem megnézni, 1.Gazdától van az autó, 1teli és még egy félig teli szervízkönyvvel, végig vezetve a Bmw márkaszervízben.
Az autó mint kívűlről,mint belülről úgy néz ki mintha nagyonmax 100ezer lenne benne(láttam 100körülit is ami ha igazvolt és reális sokkal rosszabbúl festett) még a kormány-bőr sincs még csak megfényesedve sem, nemhogy az űlések. Az autó ezen kívül még fullos is(ami egy 330dhez nem olyan meglepő) M-es Alcantara Sportülések,Hifi-Pro,Nagynavi,M-Sportpaket,8-as Sport-Automatik stb..
Eddig nagyon tetszett és jó előérzetem van de azért mégiscsak ~290ezer kmről beszélünk és így is 4M. (Ennyi körűl van 200ezer km körül ugyanilyen csak 2.0d,és semmi extrával). Félreértés ne essék lenne pénzem egy sokkal kevesebbet futottra is, (7M körüli a keretem, de amiket eddig láttam és ahogy kinéztek…, ez a 4.edik és a legjobb eddig.
Szerintetek?
Vagy kb 2 évig tartanám meg és évi 25-30ezer körülit megyek.
Volt már egy 330d e90-em 350ezerkörüli km-rel és semmi baja nem volt sohasem,de sose lehet tudni.
Köszönöm mindenkinek aki válaszólt,
Aki arra hivatkozott hogy mindig volt vele valami,az nagyon vicces..:) csereperiódusok,olaj,szűrők stb mond neki vajon valamit?
Tehát akkor összefoglalva Lánc, illetve hogy volt ha igen mikor cserélve, Váltó/olaj illetve mikor (ugye ezt Bmw szakik lifetime-nak írják, de nem kéne az legyen)
Lekérdezem a márkaszervízből, hogyha ezek +szívósor és agr/egr volt e már elrendezve. Aztán majd döntök.
Ha a lánc még nem volt és netán nem csörög még akkor is cserés ilyen tájt?
Végül nem vettem meg,mert túl sokat kellett volna bele így kapásból költeni(átnézettem) lengéscsillapítók,karok,Nagy szervíz, fékek elől hátúl stb.. a lánc még a szaki szerint rendben lett volna, és csak ha hideg indításnál kezd hangot hallatni cserés.
Végül egy egy gazdás 2016-os 530d Touringot-vettem bár 187ezer km-el (ugyancsak Lekérdeztem/átnézettem) és hibátlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!