Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bevállalnátok egy ilyen autót...

Bevállalnátok egy ilyen autót ennyi kilóméterrel? Bmw

Figyelt kérdés

Szevasztok,egy ideje nézelődök már Autó után és találtam egy igen szép darabot,mégjobb áron.

Namármost az Autó egy Bmw F31 330d 2014-ből, 289ezer kilóméterrel.

A többi ajánlathoz képest jó 1-1,5millióval olcsóbb( az autó konkrétan 4Millió,mondjuk még alku)

De itt jön az érdekesség elmentem megnézni, 1.Gazdától van az autó, 1teli és még egy félig teli szervízkönyvvel, végig vezetve a Bmw márkaszervízben.

Az autó mint kívűlről,mint belülről úgy néz ki mintha nagyonmax 100ezer lenne benne(láttam 100körülit is ami ha igazvolt és reális sokkal rosszabbúl festett) még a kormány-bőr sincs még csak megfényesedve sem, nemhogy az űlések. Az autó ezen kívül még fullos is(ami egy 330dhez nem olyan meglepő) M-es Alcantara Sportülések,Hifi-Pro,Nagynavi,M-Sportpaket,8-as Sport-Automatik stb..

Eddig nagyon tetszett és jó előérzetem van de azért mégiscsak ~290ezer kmről beszélünk és így is 4M. (Ennyi körűl van 200ezer km körül ugyanilyen csak 2.0d,és semmi extrával). Félreértés ne essék lenne pénzem egy sokkal kevesebbet futottra is, (7M körüli a keretem, de amiket eddig láttam és ahogy kinéztek…, ez a 4.edik és a legjobb eddig.

Szerintetek?

Vagy kb 2 évig tartanám meg és évi 25-30ezer körülit megyek.

Volt már egy 330d e90-em 350ezerkörüli km-rel és semmi baja nem volt sohasem,de sose lehet tudni.

2021. dec. 2. 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Ismerek F01 730d és 740d-t is, egyik félmillió km-et is elment eladásnál, másikban 275 ezer volt, semmi problémával, csak a fogyó alkatrészek cseréje és a vezérlésé ugye. Egy F31 330d-ben gondolom hasonló, ha nem ugyanaz a motor van. Ha rendesen karban volt tartva, akkor átnézés után meg lehet venni nyugodtan.
2021. dec. 2. 10:17
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Van szervizfüzete, vagy bármilyen hihető módon vezetve volt a szerviztörténet?

Csak így merném bevállalni. Ha jól vannak tartva ezek az autók, akkor elmennek ezek többet is, nem rossz motor az az N57D30 ami ebben van, de csak ha meg van adva neki minden időben.

Egyébként meg erre nem lehet rámondani, hogy persze vegyed, úgyse lesz baj. Sosem lehet tudni egy sokat futott prémiumautónál, ezeknél ha van egy nagyobb baj, simán lehet 7 számjegyű összeg a szerviz. Ha neked ez nem jelent gondot, persze, meg lehet venni.

2021. dec. 2. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
pont ahogy írod: "sose lehet tudni"
2021. dec. 2. 10:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Amúgy ezeknél már nemigen van papíralapú szervizkönyv, hanem a márkaszerviz rögzíti online, 2014-től már az autókban is elérhető az online szerviztörténet.

Kilóméterre amúgy nem sok, ennyi éves dízelnél átlagos. Vezérlésre kell nagyon figyelni, ha az még nem volt cserélve nagyon időszerű lenne. Illetve szívórendszer takarítása.

2021. dec. 2. 10:38
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

" 1teli és még egy félig teli szervízkönyvvel "

Ez mit jelent , csak nem azt hogy rohadt sokat járt a szervizbe és állandóan volt valami baja???

2021. dec. 2. 10:41
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
#5 Vagy éppen ellenkezőleg, minden apróságot bejegyeztek. A gondos tulaj nem várja meg míg beszarik rajta az egyik porlasztó, hanem X idő után cseréli mind a hatot.
2021. dec. 2. 10:46
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

@6, így van.

A mi 2007-es nem prémium napi használatú autónknak is meg van már telve, mert minden apró megelőző, vagy időszakos szarságot leírtunk külön oldalra, hogy normálisan vezetve legyen. Igényes tulaj így csinálja.

De például volt egy hobbiautóm, '98-as BMW 5-ös, amit 2015-ben vettünk meg, és majdhogynem egy egész dokumentumtárat kaptunk hozzá, mert az ember mindent, azaz MINDENT jegyzetelt, MINDEN számlát elrakott szervizről és alkatrészről is, elég sokat ment vele, viszont 10 ezrenként volt olajcsere, légszűrő csere, ezeket is mind odaírta halál pontosan, konkrétan annyira őrült volt akitől vettük, hogy amit saját maga csinált meg az autón, azt még le is fotózta, és azokat a fotókat is kinyomtatta a paksamétába. Olyan is volt az autó.

2021. dec. 2. 10:51
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha belül sem látszik a használata az azt jelenti hogy inkább hosszabb távokra használták. Ha átnézeted és rendszeresen szervizelteted akkor sokat el tud még menni. Egyik ismerősömnek van egy 2011-es E90-je (de ugyanez a technika van benne) és már 464ezernél jár a számláló. Igaz csomó mindent kell rajta cserélni megelőzendően de viszonylag megbízható.
2021. dec. 2. 10:52
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

#7 Nekem 2013-as F30-am van igaz az 20d de szinte ugyanaz mint a 30d csak két hengerrel kevesebb.

Nálam is nemrég volt vezérlés csere, ami önmagában a vezérműláncokat, fogaskerekeket, feszítőket és patront tartalmazza. Na én ezen felül cseréltettem a motor összes(!) tömítését, vízpumpát, olajpumpát, EGR-szelepet, csapágyakat, váltó olaj és szűrőcsere illetve difiolaj csere.

2021. dec. 2. 10:56
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Inkább ez mint egy németbű hozott 350ezerről 180-ra visszatekert,ismeretlen előéletű példány.

Persze csodák nincsenek,mindenképpen nézesd át egy komoly szervízben és legyen bekészítve 7 számjegyű összeg ha előjönne valami(7 milliós kerettel nem lesz ezzel probléma)

Így szerintem érdemes lehet,2 év alatt talán nem jársz olyan rosszul

2021. dec. 2. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!