Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek új Toyota Yaris...

Vennétek új Toyota Yaris Hybrid-et családi autónak? Bevállalnátok 45 évesen?

Figyelt kérdés
A jelenlegi autóm Opel Astra J Sedan. A család 2 felnőtt és 2(12-15éves) gyerek. Az autómat naponta munkába járásra használom. Éves futás kb. 20000km. Évente 2-3 belföldi nyaralás/hosszú hétvége, néhány max.2x200km-es 1 napos kirándulás és kb. 2 évente Horvátország, ezek a hosszabb utak. Elvileg ezekre elég lenne egy Yaris is, de mégis tartok tőle elsősorban a biztonság miatt. Nejem egy 5 éves Swifttel jár, voltunk már távolabb is a Swifttel belföldön nem volt semmi gond.

2021. márc. 30. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
nekem kicsi lenne
2021. márc. 30. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább pár éves Corolla.
2021. márc. 30. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Az 1-el ezelőtti Corolla nem tetszik, az újból a Kombi(TouringSport) tetszik, de az ára kissé túlzott. Automata váltó mindenképpen kellene.
2021. márc. 30. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem kicsi lenne és hibridet nem vennék. Ilyen kerettel 2-3 éves használt piacon érdemes nézelődni.
2021. márc. 30. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés mi a cél?

De leírom én miért nem venném:

- túl kicsi, nehéz benne elfèrni, kevésbé biztonságos

- ha azért kène a hibrid mert a fogyasztáson kellene spórolnom, akkor inkább nem vennék újabb autót és a különbözetből fizetném a benzint/dízelt

- ha már új autó és Toyota, akkor pl. Auris - mondjuk nekem nem tetszenek a Toyoták kinézetre.

2021. márc. 30. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Yaris pont akkora, mint a kettes Golf volt, s az is kielégített minden családi autóval kapcsolatos kívánalmat.
2021. márc. 30. 16:48
 7/9 Beviz Elek ***** válasza:
25%

Hogy nektek mennyire passzol a használathoz a méret azt ti kell eldöntsétek, esetleg béreljetek egyet néhány napra és meglátjátok hogy mennyire működőképes a dolog.

Hogy én bevállalnám-e? Soha!

Nekünk nagyon kicsi lenne egy Yaris és 1 gyerekkel sem férnénk be. Egy hétvégi bevásárlást sem szívesen intéznék el vele. 2013-ban volt a modellváltás az Aurisnál, inkább abból vennék egy kombit.

Tegyük fel hogy a feleségem kombi mániás és amellé keresnénk egy kisebb autót. A Yaris annyira jellegtelen semmi hogy egy önheréléssel ér fel. Inkább vennék egy CRZ-t (tudom, automata kell...), egy 2010-11-es Aurist, egy Corollát, egy CT200h-t.

Ha megtudnék ülni a seggemen egy kicsit, akkor pedig várnék néhány évet és inkább elektromost vennék, esetleg állami támogatással egy nagyobb akkus Ioniq-ot.

Az új Corolla nagyon jól néz ki (talán olcsóbb Suzuki Swace néven), de én titkon a kombi plug-in Optimára és a Ceed Sportwagonra szoktam maszturbálni.

2021. márc. 30. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én kicsinek tartom, plusz hibridet nem vennék.

Inkább Corolla, esetleg egy Suzuki Vitara vagy ha nem ragaszkodsz a japánhoz akkor valami Golf 7, vagy Opel Astra

2021. márc. 30. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Yarist max második autónak.

Viszont a hibrid szerintem jó ötlet.

2021. márc. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!