Vennétek új Toyota Yaris Hybrid-et családi autónak? Bevállalnátok 45 évesen?
A kérdés mi a cél?
De leírom én miért nem venném:
- túl kicsi, nehéz benne elfèrni, kevésbé biztonságos
- ha azért kène a hibrid mert a fogyasztáson kellene spórolnom, akkor inkább nem vennék újabb autót és a különbözetből fizetném a benzint/dízelt
- ha már új autó és Toyota, akkor pl. Auris - mondjuk nekem nem tetszenek a Toyoták kinézetre.
Hogy nektek mennyire passzol a használathoz a méret azt ti kell eldöntsétek, esetleg béreljetek egyet néhány napra és meglátjátok hogy mennyire működőképes a dolog.
Hogy én bevállalnám-e? Soha!
Nekünk nagyon kicsi lenne egy Yaris és 1 gyerekkel sem férnénk be. Egy hétvégi bevásárlást sem szívesen intéznék el vele. 2013-ban volt a modellváltás az Aurisnál, inkább abból vennék egy kombit.
Tegyük fel hogy a feleségem kombi mániás és amellé keresnénk egy kisebb autót. A Yaris annyira jellegtelen semmi hogy egy önheréléssel ér fel. Inkább vennék egy CRZ-t (tudom, automata kell...), egy 2010-11-es Aurist, egy Corollát, egy CT200h-t.
Ha megtudnék ülni a seggemen egy kicsit, akkor pedig várnék néhány évet és inkább elektromost vennék, esetleg állami támogatással egy nagyobb akkus Ioniq-ot.
Az új Corolla nagyon jól néz ki (talán olcsóbb Suzuki Swace néven), de én titkon a kombi plug-in Optimára és a Ceed Sportwagonra szoktam maszturbálni.
Én kicsinek tartom, plusz hibridet nem vennék.
Inkább Corolla, esetleg egy Suzuki Vitara vagy ha nem ragaszkodsz a japánhoz akkor valami Golf 7, vagy Opel Astra
Yarist max második autónak.
Viszont a hibrid szerintem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!