Egy ilyen autóval Horvátországra bevállalnátok?
Figyelt kérdés
2005-ös, azaz nemsokára 16 éves Ford Fiesta, 1.4-es motorral. Viszonylag jó műszaki állapotnak örvend, annyi a problémám vele, hogy amikor kicsit jobban meghuzatom 2esben hegymenetben, vagy sokat megyek vele, akkor az alapjárat olykor a normális 6-700ról megugrik 8-900ra, továbbá kanyarodásnál a motortér felől kotyogás hallatszik amikor a kerekek kátyút érnek. Sac/kb 112e km van benne, illetve természetesen elötte átnézetem egy szakival.2021. máj. 25. 20:22
1/15 anonim válasza:
Az elég gáz ha nem mersz elindulnia saját autóddal 6-700 kilóméteres útra.
2/15 anonim válasza:
Rendszeresen, vagy egyszer?
Egyszer kimesz visszajössz az semmi.
4/15 anonim válasza:
Azt a kotyogást javíttasd meg. 112e nagyon kevés, többet kéne használni szegényt.
5/15 anonim válasza:
Simán bevállalnám, ócskább kocsival is megjártam már :D
6/15 anonim válasza:
1500 kilométer ezt simán elviszi.Nem figyelsz egy hónap alatt belemegy itthon.
7/15 anonim válasza:
Hanyszor hagyott ott az elmult 10ezer km-en? Ezt vetitsd le 6-700km-re, es merd fel a kockazatot..
Azt hittem durvabb dolgok lesznek.
Keverékképzési pontatlanság, és motortartó bak vagy néhány szilent kotyogása miatt nem kellett.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak azért egészen más egy huzamban autópályán. Egyébként azért tartok egy picit az úttól, mert még csak 20éves vagyok és ez lenne az első külföldi utam autóval és ha ledurranna a kocsi útközben én szerintem ott helyben összeszarnám magamat😅 Meg hát ugye nagyjából 200ezer forintos büdzséből nem hinném, hogy futná trélerre meg hasonlókra, mellesleg külföldön még ha nem is annyira távolról beszélünk, gondolom minden macerásabb.
2021. máj. 25. 21:06
9/15 anonim válasza:
Ha az autó normális álapotban van meg se kottyan neki pár száz kilóméter
A sofőr előbb fárad el mint az autó...:)
10/15 anonim válasza:
Lazán. A ford fiesták alapból is elég megbízható kis autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!