Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyennek gondoljátok az audit?

Milyennek gondoljátok az audit?

Figyelt kérdés

Minőség, kényelem, anyaghasználat stb, minden érdekel! Melyik autómárkával/autómárkákkal ér fel?

Összes évjáratra kíváncsi vagyok.

2021. nov. 26. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pontosan erről beszéltem én is. Tény, hogy az azonos platformra épülő autók közül az Audi lesz a legjobban zajszigetelt, a legjobb műanyagokat tartalmazó, legjobb audio rendszerrel rendelkező, stb. típus. Éppen ezért nem lehet tőle elvitatni a prémium jelzőt. Csak nem árt azzal sem tisztában lenni, hogy ez egy évtizedek óta, szándékosan kialakított marketing stratégiája a Volkswagennek. Így tudnak gazdaságosan működni, konszern szinten. Nem arról van szó, hogy egy Audis mérnök többet tud, vagy hogy az Audi gyártósorán jobb robotokat használnak, vagy ilyesmi. Ez az, amit soha nem volt titok, csak nem teszik ki a kirakatba.

2021. nov. 27. 15:33
 22/24 Koaxk Ábel ***** válasza:
51%

Ez sohasem volt titkolva szerintem...

Évtizedek óta aki kicsit is ér a kocsikhoz tudja, hogy az Audi egy túlárazott VW vagy Skoda stb.. ahogy tetszik...

Ez mind marketing, de ettől függetlenül bőven kapsz pluszt a pénzedért ha nem Skodába, hanem Audi-ba ülsz!

Persze lehet szidni őket, de akkor ne vedd meg a drágábbat ennyi!

Ettől függetlenül nagyon működik a marketing a VW fronton mert az Audi a BMW és Mercedes mellett a top 3 legnagyobb prémium márka!

Pedig lenne bőven trón követelő: Lexus, Volvo, Infiniti stb...

És labdába sem tudnak rúgni úgy, hogy minőségi kocsikat gyártanak!

2021. nov. 27. 15:43
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Mellett? Inkább mögött. Merci és a BMW még mindig egymást tekinti a konkurenciának, egymással versengenek az új technológiák terén ez azért elég jól lejön az autós hírekből, meg úgy overall ha kicsit az ember követi a trendeket, fejlesztéseket.
2021. nov. 28. 01:08
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy drágább Volkswagen, ami BMW akar lenni.
2021. nov. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!