Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok első...

Milyen autót ajánlotok első autónak? Mindenképp mercit, vagy audit szeretnék. Amit rászánnék, az 2-2,5M forint. 21/f

Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Vegyél egy Audi Focust vagy egy Mercedes Octaviát ennyi pénzből, ha már e két márkára szűkítetted a keresést.
2021. júl. 15. 10:03
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
81%

Minden képpen valami S osztályt vagy Q7-et vegyél lehetőleg mega de még jobb ha gigafull felszereltséggel.

En mindkettőből ilyet vettem.

Üdv 17/F mérnök ügyvéd orvos vállalkozó

2021. júl. 15. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk ha ugye tudnánk a szempontokat, hogy mire kéne, milyen forma tetszik, stb...

Most ha leírom, hogy Audit vegyél, mert nekem is az van, akkor az segít bármiben is téged?

2021. júl. 15. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem Mercit vegyél vagy Audit
2021. júl. 15. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek alapján bármilyet ami megvehető ennyi pénzért. A márkán kívül semmi kritériumot nem írtál:

-Mire használnád (hosszú utak, vagy főleg város / rövid utak?)

-Milyen kasztnit szeretnél (kupé? kabrió? szedán? SUV? hatchback? stb?)

-Szervizköltség mennyire lényeges?

Amúgy meg ha van 2,5 misid, nézz olyat amiből 2,5-ért az ársáv tetejéről válogathatsz, de legalábbis nagyon szép példányt foghatsz ki, mert ezek mind régi prémiumautók, ha rosszat / elhanyagolt állapotot veszel (ami itthon a leggyakoribb, mert csóró a nép), akkor majdnem biztosan megváltod a jegyed az análvonatra.

2021. júl. 15. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként én ennyiből Mercedes W211 320CDi-t keresnék, nagyon jó az a motor, az autó is. Persze van fenntartási költsége, jó ha van mindig félmillió félrerakva, ha beütne a gebasz. De még jobb, ha több.
2021. júl. 15. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél BMW-t.
2021. júl. 15. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Attol fugg mire kell? Ha a tiniribeket szeretned vele lenyugozni akk inkabb audit mert a merga nagypapas auto, meg csak a bmw-t, audit ismerik, szo ha mergad van az nem lényeg
2021. szept. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!