Milyennek gondoljátok az audit?
Minőség, kényelem, anyaghasználat stb, minden érdekel! Melyik autómárkával/autómárkákkal ér fel?
Összes évjáratra kíváncsi vagyok.
Ha a márka fontos akkor lássuk: hárommal több kör van rajta mint a Mercin, kettővel kevesebb mint az olimpiai emblémán, és sokan hívják négy nullának.
Amúg ha engem kérdezel a rendes német autó hátsókerekes :D
Nekem ez a második Audi-m!
Szóval úgy gondolom nyilatkozhatok róla!
Anyaghasználat és minőség tökéletes, nem fogod úgy érezni benne magad, mint ha egy Opel-ban ülnél!
Nem véletlenül világ szinten a top 3 prémium gyártó az Audi, BMW, Mercedes
Ebben a szegmensben is van verseny bőven!
A Jaguar, Volvo, Lexus, Infiniti is hiába gyárt nagyon minőségi kocsikat, nem tudja letaszítani a trónról a német triót!
Márkán belül viszont vannak nagyon nagy különbségek!
Egy A3 és A8 között fényév különbségek vannak technikailag és minőségben is, de nyilván ezt az ár is tükrözi!
Egy A3-at hasonló kategóriájú viszonylag kocsikkal összemérve minőségi a különbség!
Amennyiben prémium gyártókkal méred össze, ott nem lesz veszett nagy különbség egyszerűen a német trióban mind jó, max az a különbség, hogy te mit keresel benne, egyik luxusabb érzetű, másikat jobb vezetni stb...
De ez mind szubjektív dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!