Van egy 2001 es Skoda octávia a birtokomban aminek van egy olyan tulajdonsága amit nem látok leírva sehol sem ennek a megnevezésére lennék kíváncsi?
Általában a reteszelést követően a távirányító zárás gombját hosszasan kell lenyomva tartani és akkor az összes ablak, ami elektromos és leengedve van, azt felhúzza. Nyitást követően pont fordítva működik: a nyitó gombot kell folyamatosan és hosszan lenyomva tartani.
Ezt a funkciót a 20 évvel ezelőtti autók még nem tudták.
Akkor valszeg az előző tulaj rakatta bele (gondolom használtan vetted ha már úgy írtad a kérdést hogy került a birtokomba) utána néztem kicsit tényleg lehet benne olyan mert úgy kb akkor hozták be ezt.
Azt hogy hogy nevezik azt most én meg nem mondom de megnézem hátha találok valamit a google 2.oldalán (mert ugye oda már senki nem megy)
#7 jó lenne legalább alaposabb élettörténetet kapnék hozzá hogy könyebb legyen javítás rangsorolás téren
De autókereskedésben vettem újba számolták be papírjain és az azon megjelölt információkon meg netes lekérdezésen kívül csak találgatni lehet.
Meg sajnos ritka az a fajta eladó aki tájékoztat a nemrégiben cserélt/jelenleg függőben levő/hamarosan esedékes lessz dolgokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!