Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért megy nehezen a vezetés?

Miért megy nehezen a vezetés?

Figyelt kérdés
Most volt a 30.órám. Amivel küzdök, az az,hogy indulásnál néha megbőgetem a motort,meg hogy elég görcsösen fogom a kormányt. Ja gyakran megyek túlságosan az úttest bal széle felé tartva,és a bal kanyarokat gyakran nagyon szűken veszem. Hogyan tudom majd kiküszöbölni ezeket a hibákat?
2021. nov. 10. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csakis gyakorlással. Vegyél még pár órát a vizsgáid azt ajánlom, majd ha tökéletesen megy, akkor vizsgázz. Én 45. Óra után vizsgáztam.
2021. nov. 10. 11:33
 2/11 anonim válasza:
100%
Mert kezdő vagy, nincs ezzel baj, de ha nem a csúcsforgalomban vagytok azért kisérletezz csak a kuplunggal. Az nem feltétlenül baj ha a felezővonal közelében mész, mert ott általában jobb az út minősége. Kanyarnál engedd tovább az autót, csináld lassan először, nem nehéz dolgok ezek csak neked most ez a félelmed. Én annak idején a körforgalomtól féltem, azt sem tudom már miért
2021. nov. 10. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
30. óra körül ezek azért komoly hibák, sok plusz órára van még szükséged. 50-60 órával számolnék a helyedben
2021. nov. 10. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

Hát én ezt nem értem hogy most szinte senkinek nem megy a vezetés.

Mitől van ez???

Én régebben vezettem meg vizsgáztam de már a 2. órán mentek ezek.

Sőt 24-en voltunk de csak egy bukott meg .

2021. nov. 10. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
4es sok a csicska
2021. nov. 10. 13:03
 6/11 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Csak nekem tűnt fel az úttest bal széle kifejezés? Akkor már rég a szembejövősávban mész ha az úttest bal szélehez közelítesz!

Remélem a forgalmi sáv bal szélére gondolsz!

Az is baj, de nagyobb ha jól írtad!

[link]

2021. nov. 10. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az oktatás nagyon szar vagy nagyon sok az érzéketlen ember akinek fingja sincs a vezetéshez.

De az is szomorú hogy nincs olyan nap hogy több szörnyű halálos baleset ne lenne.

2021. nov. 10. 14:10
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os, igen, elírtam, a forgalmi sáv bal szélére gondoltam.
2021. nov. 10. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Gyakorolj meg.

En kerdeztem az oktatom az elejen,hogy tenyleg ennyire sok ora kell manapsag,elegge remiszto volt szamomra,hogy mindenhol 60-70-80 vagy tobb orat olvastam.

Azt mondta sokat valtozott a kozlekedes,az oktatok hozzaallasa,es bizony neha elofordul,hogy valakinek tobb ora kell.nem mindenkinek van hozza erzeke,tovabb tart mig biztonsaggal kezeli az autot,magabiztosan tud forgalomban kozlekedni.volt egy tanulo,mar kozel jart a 2 evhez,100plusz oraja volt es halalfelelmem volt mogotte mikor csereltunk.epp aznap beszeltuk meg az oktatoval,hogy kerunk vizsgara idopontot,de a lelkemre kototte,hogy a kovetkezo tanulo elott nehogy felhozzam mert szegeny biztos kiakad.en akkor voltam a 17.-18.oramon.ot mar probalta az oktato lebeszelni a vezetesrol de a csaj hajthatatlan volt.de tenyleg katasztrofa volt amit lemuvelt.majdnem minden pirosnal lefulladt,kanyar kozben majdnem felment a jardara,allt elottunk a sor o pedig csak ment volna,nem fekezett.az oktato taposott a fekbe.azt mondta a csaj,hogy elbambult....

Engem mindig agyon dicsert,felsokategoriasnak hivott.elso oran azt mondta,hogy en mar a szuletesemkor is kuplungoztam es teljesen kiakadt amikor mondtam,hogy en tavalyig ugy voltam vele,hogy addig jo az emberisegnek amig en nem vezetek.

A 30.oran sikeres vizsgat tettem 1 hibapontal.de nekem mar a masodik alkalommal mondta,hogy en tuti vizsgazok a 30.oran.no vagyok,32 eves,nulla tapasztalattal alltam neki a vezetesnek.

2021. nov. 10. 16:10
 10/11 sisiwrc válasza:
Repülök sem vezethet mindenki autót sem kellene
2021. nov. 11. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!