Miért megy nehezen a vezetés?
Hát én ezt nem értem hogy most szinte senkinek nem megy a vezetés.
Mitől van ez???
Én régebben vezettem meg vizsgáztam de már a 2. órán mentek ezek.
Sőt 24-en voltunk de csak egy bukott meg .
Csak nekem tűnt fel az úttest bal széle kifejezés? Akkor már rég a szembejövősávban mész ha az úttest bal szélehez közelítesz!
Remélem a forgalmi sáv bal szélére gondolsz!
Az is baj, de nagyobb ha jól írtad!
Vagy az oktatás nagyon szar vagy nagyon sok az érzéketlen ember akinek fingja sincs a vezetéshez.
De az is szomorú hogy nincs olyan nap hogy több szörnyű halálos baleset ne lenne.
Gyakorolj meg.
En kerdeztem az oktatom az elejen,hogy tenyleg ennyire sok ora kell manapsag,elegge remiszto volt szamomra,hogy mindenhol 60-70-80 vagy tobb orat olvastam.
Azt mondta sokat valtozott a kozlekedes,az oktatok hozzaallasa,es bizony neha elofordul,hogy valakinek tobb ora kell.nem mindenkinek van hozza erzeke,tovabb tart mig biztonsaggal kezeli az autot,magabiztosan tud forgalomban kozlekedni.volt egy tanulo,mar kozel jart a 2 evhez,100plusz oraja volt es halalfelelmem volt mogotte mikor csereltunk.epp aznap beszeltuk meg az oktatoval,hogy kerunk vizsgara idopontot,de a lelkemre kototte,hogy a kovetkezo tanulo elott nehogy felhozzam mert szegeny biztos kiakad.en akkor voltam a 17.-18.oramon.ot mar probalta az oktato lebeszelni a vezetesrol de a csaj hajthatatlan volt.de tenyleg katasztrofa volt amit lemuvelt.majdnem minden pirosnal lefulladt,kanyar kozben majdnem felment a jardara,allt elottunk a sor o pedig csak ment volna,nem fekezett.az oktato taposott a fekbe.azt mondta a csaj,hogy elbambult....
Engem mindig agyon dicsert,felsokategoriasnak hivott.elso oran azt mondta,hogy en mar a szuletesemkor is kuplungoztam es teljesen kiakadt amikor mondtam,hogy en tavalyig ugy voltam vele,hogy addig jo az emberisegnek amig en nem vezetek.
A 30.oran sikeres vizsgat tettem 1 hibapontal.de nekem mar a masodik alkalommal mondta,hogy en tuti vizsgazok a 30.oran.no vagyok,32 eves,nulla tapasztalattal alltam neki a vezetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!