Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz nulláról a...

Mennyire nehéz nulláról a vezetés megtanulása? Nektek elég volt a 30óra? Elején nehezen ment?

Figyelt kérdés

2020. febr. 22. 07:04
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

- Semennyire, szinte bárki képes rá.

- Nekem nem volt elég, 36 óra kellett, de így is 2x buktam.

- Az elején jól ment, inkább akkor éreztem, hogy nem megy, amikor valami apróságon megbuktam, de aztán az oktató megnyugtatott, hogy simán sikerülhetett volna.

2020. febr. 22. 07:16
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Hiába volt jó műszaki érzékem, új kihívásnál mindig feszültebb vagyok a kelleténél, ezért nem voltam kellően figyelmes és a forgalomban kétszer is megbuktam, néhány pótórát is kellett vennem.
2020. febr. 22. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Az összehangolást és a fejben tervezést kell megszoknod akkor menni fog! Kérj meg valakit hogy adja kölcsöna kocsiját, és menjetek el valami parkolóba, vagy mezőre gyakorolni.

Ha megtanulja megszokja a szemed / füled, azt hogy melyik váltófokozat (1 es 2 es 3 mas stb) kb hány kilométeres sebességhez való, és ezeket mekkora fordulatig lehet kihuzatni, ha rááll a kezed a váltóra a lábad pedig a pedálok idejében történő használat

ra akkor már tudsz is vezetni!

Az egész olyan mint a tánc, jó időben a megfelelő mozdulat , honnan indulsz hová érkezel...

2020. febr. 22. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem hiszem, hogy nehéz. Inkább érettség kérdése.

Sose vezettem előtte.

21 voltam mikor elkezdtem.

20 óra után már magabiztos voltam a városban is.

A merőleges tolatás jobbra volt az amitől picit féltem, persze ezt is húztam vizsgán.

1x javitottam és sikerült, valamint a vizsga is.

Ennek már kicsit több mint egy éve és azóta közel 16 ezer km van a lábamba a meló és suli miatt.

2020. febr. 22. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

100 óra után sem voltam képes elindulni az autóval. A KRESZ, meg a forgalom figyelése semmi, az megy. Hiszen bringával 25 éve forgalomban vagyok és sosem volt bajom a közlekedéssel.

Az a fránya kuplung, az nem megy nekem.

Úgyhogy számomra ez lehetetlen feladat.

2020. febr. 22. 08:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Én 4.órát vettem tegnap elég bénának érzem magam már picit bementünk városba mármint ahol a vizsga lesz.eddig inkább városok közt kint kuplung,váltás gyakorlás ment kanyarodás.oktató szerint nem vagyok hülye hozzá csak sok gyakorlás kell. Inkább túl sokat várok el magamtól 0ról kezdve 4.ora után.
2020. febr. 22. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Szia . Tavaly csináltam meg énis teljesen 0-ról kezdve . Én ajánlanék alapból plusz 10 órát oké egy kicsit drágább lesz , de az egy nagyon jó pont ha a vizsgabiztos látja a kis füzetedbe , hogy bukás nélkül vettél +10 órát.
2020. febr. 22. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Egyáltalán nem nehéz eljutni arra a szintre, hogy magabiztosan levizsgazzon az ember. Persze mindenkinek más óraszám kell, de alapvetően csak a súlyos antitalentumok nem képesek lerakni egy jogsit (meg nyilván aminek egészségügyi okokból nem lehet, de az más), akik jobb is hogy sose vezetnek. Így is rengeteg vezetni nem tudo balf.sz van az utakon.

Én abszolút a nulláról kezdtem, egyedül annyit tudtam, hogy vannak a pedálok. Volt 1-2 gyengébb oram persze, de összességében nem volt gond, 10. órán már magabiztosan mentem a saját szintenem. Meg is lett a vizsga elsőre, 30. vagy 31. órában, már nem emlékszem.

2020. febr. 22. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

4. Óra után még jó, hogy béna vagy!

Az lenne kérdéses, ha 4 óra után minden menne!

2020. febr. 22. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!