Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon nem megy a vezetés,...

Nagyon nem megy a vezetés, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
40+ óránál tartok, de egyszerűen nem érzem s kuplungot... Nagy gázzal indulok el mindig kb., rutinnal is vannak bajok, Y-nal, párhuzamos parkolásokkal (főleg a tolatás), de kisebb nagyobb hibák mindig becsúsznak ezeken kívül is... Egyszerűen nem tudom miért.. amikor belegondolok itthon akkor tökre vágok mindent, viszont amikor élesbe akkor meg sokszor nem, és már kikészít, tényleg nagyon próbálkozom de nem megy pedig kell a munkámhoz...

2020. febr. 18. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell...
2020. febr. 18. 08:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Oktató szerint se megy, vagy csak te érzed bizonytalannak?
2020. febr. 18. 09:00
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 Múltkor ő is mondta, hogy most nem az igazi, én mondtam neki h borzalmas, és nem tudom mi van velem (néha jobban megy néha sz*rul) erre azt mondta, hogy nem jó, de azert nem borzalmas... engem legjobban ez a kuplungos téma bánt, mert előző alkalommal meg tök jól ment az is. . .
2020. febr. 18. 09:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Akkor vezess automatát.

De azt neked kell érezned, hogy egyáltalán alkalmas vagy-e a biztonságos vezetésre. Meg hát az oktató véleménye is számít.

2020. febr. 18. 09:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Az teljesen normalis jelenség, hogy egyszer jobban megy, máskor meg rosszul.

Ezen csak gyakorlással lehet javítani, de nem hiszem, hogy katasztrófális tanuló lennél, hisz az oktatód szerint nem vagy az.

Idővel megtanulod kezelni a kuplungot, vagy megoldás lehet az automata váltó

2020. febr. 18. 09:20
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk ha abba hagynád a hisztizést meg a pánikolást akkor jobban menne sok gyakorlással. Ha ezt nem vagy képes megugrani, akkor meg hagyd a vezetést.
2020. febr. 18. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
3%

Az oktató ha egy kicsit is diplomatikus nem fogja azt mondani hogy hülye valaki hozzá és ne erőltesse.

Ők ebből élnek , minél többen jönnek hozzá, annál jobb neki.

Sőt !!! ahogy az embereket ismerem ,még az oktatóra fognák rá hogy nem jó és nem tudja megtanitani.

De azért 40 óra után már nem szabadna ilyen kezdő hoibákat csinálni.

2020. febr. 18. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
40óra az nem sok, ismerek több olyat, aki 80+ órával ment vizsgázni Szegeden. Pesten lehet, hogy még több is.
2020. febr. 18. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Engem lepontozhatsz , nem én vagyok a hülye a vezetéshez.

Pedig azt hiszem csak reálisan válaszoltam, nem az oktatót szidom mint annyi falábú idétlen ember.

Nekem már a negyedik óra után is ment.

És úgy lettem kamionos.

2020. febr. 18. 15:05
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Én senkit sem pontozok tehát ezt benézted, ha meg arra utalsz, hogy én is az oktatót hibáztatom, akkor ezt megintcsak benézted.
2020. febr. 18. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!