Miért nem megy a vezetés?
Azért nem megy, mert még alig vezettél.
Rengetegszer elmondtuk már itt, hogy vezetni csak úgy lehet igazán megtanulni, ha sokat és még annál is többet gyakorolsz. Úgyhogy hajrá és mindig hallgass az oktatódra! ;)
A 4 óra semmi. Én 30 valahányon vagyok túl, mert még nincs meg a kötelező km.
Lehet, hogy egyhuzamban sok neked a 2×50 perc. Én csak 50 perceket megyek, azt viszont két hete elég sűrűn. Elmondanám, szégyen, nem szégyen, most is csinálok néha hajmeresztő dolgokat. Ámbár érzem magamon a fejlődést. Az oktató is. Ha épp jó kedve van. Ha nincs jó napja, olyanokat is mondott már, hogy szeretné már látni, hogy valami megy. Pedig ment... Csak egy-egy hülyeség csúszik be néha. Szerencsére egyre kevesebb. Ahogy néha nézem a többi tanuló vezetését, hááát nem is annyira "gáz" amiket csinálok néha. Olyankor fáradt vagy ideges vagyok. Tegnap pl abszolút rossz kedvem volt. Be is néztem egy jobbkezes utcát. Ki is kaptam jogosan.
Meg nem hosszan álltam meg a stop táblánál. Csak egy pillanatra, míg láttam hogy nem jön semmi. Ezért is kaptam. Máskor ilyenkor nem szól de tegnap neki is morcos kedve volt. Amúgy az egyik legjobb oktató a városban. Most vagyunk 30-an nála, és kb 20-an várakoznak. Egy szó mint száz. Rajtuk is legalább akkora a nyomás, mint rajtunk. Próbálj ellazulni és úgy oda menni, hogy kit érdekel, hogy fog sikerülni. Ha nem görcsölsz rá, menni fog.
8-as vagyok!
Gondold azt, hogy ennyi idő után pont elég, amennyit tudsz.
Persze, nem könnyű. Én is maximalista vagyok. Nagyon magasan van a léc magammal szemben. Van is sok álmatlan éjszakám emiatt. Majd elmúlik. Ha egy dolgot elengedsz, menni fog.
Az elején nekem a körforgalmak nem mentek. Aztán egy idő után azt mondtam, nem érdekel, maximum belenyül a kormányba. Azóta megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!