Minden vezetés oktató egy lekezelő bunkó?
Nem mindenki ilyen. Mi volt a baj velük?
Én egy nagyon jó oktatót fogtam ki. Mindig pontosan érkezett, lehetett kérdezni tőle és annyiszor ismételgettem egy feladatot, ahányszor szükség volt rá. Elsőre levizsgáztam.
Igen, a legtöbbjükre jellemző. Türelmetlenek. A fiatalabbak nagyképűek, az idősebbeken látszik, hogy már halálba unják az egészet.
Talán úgy lehet normálisat találni, ha valaki konkrétan ajánl olyat, akihez járt és jó volt.
Igen ilyenek, bunkók, türelmetlenek, lekezelőek.
Ellenben a tanulók azok okosak, ügyesk mindent tudnak.
Nehogy már az a hülye oktató megmagyarázza a nagyon ügyes és okos tanulónak hogy mit hogyan kell csinálni.
Ez micsoda szemétség hogy nem az van amit mondanak, dirigálnak az oktatóknak.
Még ilyet, az eszem is megáll.
Nekem nagyon rendes,türelmes és jó oktatóm volt(1 éve vizsgáztam),a környezetemben is akit akkoriban kérdeztem mindenkinek nagyon jó oktatója volt.
Egyébként az én oktatómnak egy diplomája van és amikor engem oktatott mellette egy mérnöki és egy vizsgabiztosi iskolát végzett épp.
Nem szabad általánosítani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!