Lányok!? Nektek melyik parkolás megtanulása ment a legkönnyebben?
Figyelt kérdés
Lassan elérek oda vezetésbe,hogy tanulunk parkolni,kicsit izgulok miatta. Melyek a könnyű parkolások és mi a legnehezebb? Ha jól tudom vizsgára kb 8-9 van ebből húzunk 4-et amit bekell tudni mutatni. :)2015. szept. 30. 07:14
1/6 anonim válasza:
6 parkolás van, ebből 3at kell bemutatni. merőleges előre-hátra és egy párhuzamos, előre vagy hátra.
(9 manőver összesen, mert van még 3 megfordulás -egy ívű, y, sarok- , amiből 1et kell bemutatni mindenképpen)
nekem a merőleges hátra parkolások mentek a legkönnyebben. nincs igazítás, nincs ellenkormányzás... csak támpontok és egy "sima" saroktolatás.
2/6 anonim válasza:
amúgy legnehezebb a jobb előre, mert azt kell a legszűkebb helyen végrehajtani. kis ívben, nagy körültekintéssel, mert áttérsz előtte a szembe-sávba, index mindenfelé, körülnézés, holtterek minden irányváltoztatáskor... de ha egyszer rájössz és megérted, hogy mit miért kell csinálni, onnantól nem okoz ez sem gondot.
3/6 b4r4thg válasza:
A kötelező haton kívül van még a zebrán és jogtalanul mozgássérült helyen parkolás, amit csak évek alatt, főleg nagy értékű nyugati autókkal sajátíthatsz el :)
4/6 anonim válasza:
Én párhuzamosan most se tudok.
Nyugodtan lehet fikázni, nem vagyok egyedül ezzel, majd büszke leszek magamra, ha sikerül.
pedig már van jogsim pár éve. :) hát ez van, nem állok olyan helyre, fontosabb, hogy nem volt balesetem, koccanásom.
5/6 anonim válasza:
viszont a tolatva merőlegesen az ment, tökéletesen vizsgán is már.
6/6 anonim válasza:
párhuzamosan én is vizsgán parkoltam utoljára. elven tudom... gyakorlatilag pedig... khm... mondjuk még csak fél éves a jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!