Milyen első autót éri meg venni?
Figyelt kérdés
Kb. 3-400ezret szánnék rá. Maximum 500. Suzukik és az opelek kilőve, nem tetszenek. Ezeken kívül milyen olcsóbb autót ajánlanátok? Lehetőleg a kisebb autók vonzanának.2021. nov. 6. 19:21
2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg évjáratot tudnál írni? Nézegettem a yarisokat, de csak újabbakat láttam ami már millió felett van.
2021. nov. 6. 19:44
3/11 anonim válasza:
Az a lényeg hogy ne 2.-at vegyél.
7/11 anonim válasza:
#1 vagyok
2002 körüli évjáratot találsz ebben az ársávban
8/11 Koaxk Ábel válasza:
VW Polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza én ezen a vonalon nézelődnék!
9/11 anonim válasza:
Hozzá tenném még a Ford fiesta-t, érdekes, hogy szinte senki nem szokta ajánlani, PEDIG az egyik legmegbízhatóbb kisautó!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
A vw polo nagyon tetszik, de ilyen árban nem igazán találok. Fordok is tetszenek :) Még a yarison is gondolkozok, igaz egy újabban de azon tanultam vezetni, szerettem.
2021. nov. 7. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!