Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni...

Milyen autót érdemes venni első autónak? Ezalatt azt értem, hogy 8-10 éves autót vagy esetleg régebbit (15 éves)?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mind márka, típus és árban is sajnos. 2 millió forintig gondolkozom autóban.
2021. aug. 17. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem sürgős akkor gyűjtsél még mert ez az a pénz, amiből már lehet venni jó japán autót, viszont akkor már legyen minél fiatalabb.

Amennyiben japán nem érdekel, vehetsz most is bármi mást már most is, de arra meg költeni kell legalább egy vezérlés cserét, és ugye még olajcsere ha épp nem mostanában volt megejtve.

2021. aug. 17. 11:51
 2/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ha 2M forintod van rá, akkor max 1,5M-ért nézz, mert jönnek majd kisebb nagyobb költségek, mint pl téligumi, vezerléscsere, kopóalkatrészek és esetleg rejtett problémák. Ha BMW-t nézel, akkor 500 000Ft-ért vegyél max, hogy maradjon 1,5M javításra. 😁
2021. aug. 17. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vegyél ami tetszik és szívesen költenél rá
2021. aug. 17. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Fiesta,polo, clio, modus eddig ezeket a típusokat nézegettem.
2021. aug. 17. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Akkor Polo.

A keretet, az igényeket és a használati módot kell meghatározni, majd utána elindulni, megnézni mi fér bele és az mennyi idős, nem pedig fordítva

2021. aug. 17. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!