Benzinnel tankoltam tele apám dízel autóját, mi történik ha nem szólok ?
Anyám kocsiját szoktam vezetgetni az benzines és így meg volt szokva a benzin , most mondta fater hogy elvihetem ő autóját is , nem szokta odaadni eléggé félti , de mondta ha megtankolom akkor mehetek vele , viszont mikor megtankoltam akkor jött rám a hidegzuhany hogy ez dízel , benzinkútról kb 2 km-t jöttem vele haza de nem szóltam neki , komoly gond lehet ha nem szólok ?
Attól tartok ha elmondom neki akkor nem adja oda többet és ma már ezzel vittem el ebédkor egy új lányt akinek bejött nagyon a kocsi és hétvégére is lebeszéltük hogy este ezzel viszem buliba ami után sanszos hogy lenne valami
Ha nem használja addig fater és szombaton elviszem valami autóshoz az leszivja v valami akkor jó vagyok ? Csak nem tudom h megy e vele apám még szombat estig , bár van másik autója is inkább azt használja városba mászkálósra , mennyi km-t lehet menni vele míg gond nem lesz?
Tudtam hogy dízel az autó.. de megszokásból benzint tettem bele mert anyám kocsijával járok és azt szoktam néha tankolni amikor mondják hogy mostmár tankoljak 1x én
Milyen kocsiról van szó? Egy újjabb Common rail rendszerűnél már azzal a 2 km-rel is megrövidíteted az élettartamát, ha egy régi mechanikus adagolós dízel, akkor még van remény, bár akkor sem kellene beindítani...
Egyébként nem bírom ki hogy ne szúrjak oda... Nem az autó kell hogy tetszen a csajnak, főleg nem apádé... Jaa és nem kell félni hogy beégsz, már az is elég gáz dolog ha a saját, nem hogy még más kocsijával menőzöl... Na meg félretankolod.
Mondjad merrefelé laksz, ha egy régi adagolós dízel, akkor tudok segíteni leengedni a tankból, feltöltöd gázolajjal oszt hígul annyit hogy kibírja.... Persze a "zsákmány", ilyen üzemanyagárak mellett, lehet majd az enyém😂
Nem vágom mi ez a kamu kérdéses dolog , de azért köszönöm aki segített , nem régi autóról van szó, most megnéztem és a benzinkút ahol tankoltam 1,2 km-re van és addig nem állt meg , kb félig volt mikor megtankoltam lehet emiatt élte túl?
Holnap megpróbálom elvitetni anyámékat a tesómmal valami ebédre és nézek valami szakit aki kijön extra lóvéért megcsinálni kocsit , estére kell és nem akarom se átcsezni fatert se azt hogy ne tudjam megcsinálni a csajt este
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!