Ha működött a fűtés az autóban akkor biztos volt valamennyi hűtővíz is?
Nemrég lett cserélve a hűtőm és ma foltot láttam a kocsi alatt + azt hogy a tartályban egyáltalán nincs víz. Aztán ismerősöm széthúzott valamit és szerintem fél-egy liter víz ömlött ki az autóból. Mikor legutoljára használtam , működött a fűtés, sőt, forrót fújt, még csak nem is langyosat. Mint máskor.
Nagyon aggódom hogy károsodott a motorom.
Ha károsodott akkor mennyi időn belül fognak kijönni a jelek és mit fogok tapasztalni?
Mivel nem tudjuk mit húzott le és honnan jött le az fél-egy liter, így erre nehéz válaszolni.
Egy bizonyos szintig a túl kevés hűtővíz javíthatja a fűtést miközben a motor haldoklik, szóval a fűtés nem feltétlenül jelenti, hogy megfelelő volt a motor hűtése. Viszont ebben az esetben meg kapcsol a ventilátor, úgyhogy hacsaknem rossz a venti, ha az nem kapcsolt be akkor nem melegedett túl, azaz nincs baja a motornak. Ha bekapcsolt, akkor 50-50: vagy megúszta, vagy nem, majd az idő megválaszolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!