Benzinnel tankoltam tele apám dízel autóját, mi történik ha nem szólok ?
Anyám kocsiját szoktam vezetgetni az benzines és így meg volt szokva a benzin , most mondta fater hogy elvihetem ő autóját is , nem szokta odaadni eléggé félti , de mondta ha megtankolom akkor mehetek vele , viszont mikor megtankoltam akkor jött rám a hidegzuhany hogy ez dízel , benzinkútról kb 2 km-t jöttem vele haza de nem szóltam neki , komoly gond lehet ha nem szólok ?
Attól tartok ha elmondom neki akkor nem adja oda többet és ma már ezzel vittem el ebédkor egy új lányt akinek bejött nagyon a kocsi és hétvégére is lebeszéltük hogy este ezzel viszem buliba ami után sanszos hogy lenne valami
Ha nem használja addig fater és szombaton elviszem valami autóshoz az leszivja v valami akkor jó vagyok ? Csak nem tudom h megy e vele apám még szombat estig , bár van másik autója is inkább azt használja városba mászkálósra , mennyi km-t lehet menni vele míg gond nem lesz?
Amúgy simán a dieselbe betudod tankolni a benzint, fordítva nem megy a "védelem" miatt.
Amúgy az s400 az nem egy szép autó, és ezzel sikerült csajoznod? :D A csajnak erős ízlésficama lehet :D na mid1
Ne indítsd be, az egész rendszert üzemanyagmentesíteni kellene, a gond az hogy egyáltalán beindítottad a kúton, ilyenkor a csövekben/szűrőkben is lesz benzin, és simán kinyírja a motort...
Te tipikus példája vagy annak, amire anno kitalálták a "zsúrpubi" kifejezést!
Menőzni az megy a szüleid pénzén, felelősségvállalás 0!
A csaj nyilván hasonló értelmi szinten lehet, de gondolom az aranyásó mondakörből szemeztél!
Szánalmas az egész úgy ahogy van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!