MNorbi99 kérdése:
A.Z Meisterteile fékbetétet megéri tenni?
Figyelt kérdés
Ti bepróbálkoznátok vele, jóval olcsóbb mint a többi márka...
De érdekel, hogy melyik cégtől veszik a fékbetétet (nyílván nem saját), illetve hogy kinek milyen tapasztalata van vele?
Nekem egy VW Borán volt először fékbetét+tárcsa, azokkal nem volt gond. Azonban most egy Audi A5-ről van szó, szóval kicsit más kategória... Nem sajnálom rá a nevesebb fékbetétet sem, viszont ha hasonló minőséget kapok fele annyiért, akkor nyílván meggondolom melyik legyen...
tegnap 21:58
2/4 anonim válasza:
Elvileg nevesebb gyártók selejtjeit adja el, de a nevesebb gyártó lehet hogy egy kis esztétikai hiba miatt selejtezte(nagy hibával kuka, nem adja el). Olcsó fostalicska autóba nem kell jobb. Normális autóba inkább vedd a nevesebb márkákat.
3/4 anonim válasza:
Az egyszerű közlekedőedénybe jó lesz, a célnak megfelel. Akkor ajánlott főleg a minőségibb tárcsák vétele ha komolyabb kocsiról van szó ahol lóerő is van amit meg kell tudni fogni.
4/4 anonim válasza:
Nem hiába olcsóbb... Jó eséllyel made in china.
Spórolós vagyok de a fékbetéten sosem spórolok.
Ferodot vettem, úgy fognak, hogy majd kiszakad a futómű 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!