Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A.Z meisterteile fékeket tett...

Martin1995 kérdése:

A.Z meisterteile fékeket tett fel a szerelő megfelelő minőségű?

Figyelt kérdés

Ezt a markát tette fel a szerelő eddig Ate volt alatta semmit nem tudok erről a márkáról, valakinek van tapasztalata ?

Disel 140 lovasra lett feltéve

2023. nov. 4. 12:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy ate az biztos....
2023. nov. 4. 12:41
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
gagyi, unixtól fillérekért veszik és kiszámláz neked magasabb árat, így keres rajta nem csak a munkadíjon.
2023. nov. 4. 12:52
 3/19 A kérdező kommentje:
De miben merül ki hogy ‘gagyi’ ? Gyorsabban kopik ? Mert az nem érdekel,csak fogjon rendesen
2023. nov. 4. 12:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 Fogni fog, de hamarabb lesz visító hangja, illetve hamarabb is kopik el.
2023. nov. 4. 13:09
 5/19 Szolovjov ***** válasza:
64%
Nyugi, nekem még soha semmi bajom nem volt az A.Z. termékekkel. Ár/érték arányban verhetetlen. Nem lesz vele baj.
2023. nov. 4. 13:16
 6/19 anonim ***** válasza:
24%
Egyszer autó szerelő ismerősöm szinte leb@szott, hogy miért A.Z. olajat töltök a kocsiba. Akkor még nem igazán voltam képbe ezekkel a dolgokkal. Azóta viszont messziről kerülöm.
2023. nov. 4. 13:16
 7/19 anonim ***** válasza:

A.z. nem gyárt alkatrészeket, csak átcsomagolja. Zsákba macska mi van a dobozba.

Mikor még márka szervizben dolgoztam, mindig berendeltem az a.z.-t meg egy olyant amit gondoltam a kocsimhoz. valamit vissza küldtem valamit nem. pl: A.Z vezérlés dobozba conti szíj skf görgők és skf víz pumpa volt, így egyértelműen ez ment fel a kocsira. de ez fordítva is lehet, tehát valami gagyi márka.

Azon múlik, hogy az unix milyen szerződéseket köt.

2023. nov. 4. 13:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
AZ-s betétet, tárcsát biztos nem tennék fel! Gyári TRW sem az igazi. Normál használat alatt gyorsan kopik (2 év és kuka), (185LE. 2 tonna), ezen kívül nagyon könnyen hullámosra lehet fékezni a tárcsát. Jelenleg magas széntartalmú Zimmermann került rá, már 3.5 éve szépen teszi a dolgát.
2023. nov. 4. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Unixnál dolgoztam, az A.Z. cuccok gyári beszállítóktól származnak(akiktől az autógyár veszi az alkatrészeket). Sokan az A.Z. termékekre esküsztek, csak azt vettek, csak jó tapasztalatuk volt vele, akik fújolták, hogy olcsó nem lehet jó, azok még sosem próbálták. Azért néhány termékükhöz oda van írva hogy Made In China, azokban nem annyira bíznék. Fékbetétük nem lehet rossz, főleg ár-érték arányban.
2023. nov. 4. 14:17
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
Divat fikázni az AZ-t. Valóban nem egy ATE, de én még szart nem vettem az AZ-től (termosztát, bovdenek, vízpumpa, vezérlés). Egy átlag közép minőséget biztosan tud, a noname szaroktól egészen biztosan többet tud. Az Unix saját márkája, nem engedhetik meg maguknak hogy szar legyen, a kötelezőt biztosan hozza.
2023. nov. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!