Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi volt eddig a leghosszab...

Mennyi volt eddig a leghosszabb idő, míg nem mostátok/mosattátok le a kocsitokat?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt az ezüst mellett fehér, sötétkék és sötétszürke autóm is. Egyáltalán nem koszolódtak jobban. Nyáron a bogárszezonban, télen a sós trutyiban, tavasszal és ősszel az eső miatt ha nem mosom hetente, látványosan mocskos az ezüst is. Persze a használat módjától is biztosan függ. Aki csak városon belül és a szomszéd kerületig jár csak, valószínűleg kevésbé koszolódik. Én az ország túlsó végébe járok rendszeresen. Mosás után addig tiszta az autó, amíg el nem indulok vele. A makulátlanul tiszta frissen waxolt autóm egy óra után nem ritkán tetőig retkes. És persze igényektől is függ. Van aki csak nagyjából levereti csapvízzel és "jól van az úgy" ha nem sáros. Engem a vízkőfoltok, mosási hajszálkarcok is borzasztóan tudnak zavarni. Pont a héten néztem az esős időben, hogy az utcán pakoló autók 90%-a semmilyen waxot nem lát egész életében. A tulajt meg ezek szerint nem zavarja... jó, tudom én meg eléggé a ló túlsó oldalára estem. :)
2021. nov. 6. 07:47
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: de pont te is azt mondod hogy mosás után egyből retkes. Akkor meg minek waxolgatni, kidobott idő.

Én egyedül az ablak tisztaságára vagyok rendkívül kényes. A tetejét úgyis leszarja a madár 1 nap alatt, az eleje tele lesz bogarakkal, és a hátulja kombi lévén az első út után tiszta retek. Nem szobadísz az :))

2021. nov. 6. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12! A wax nem is tisztítószer! Nem az a célja, hogy tisztább legyen az autó.
2021. nov. 6. 11:22
 14/14 Kareszka123456 válasza:
26%
Kilenc év.
2021. nov. 7. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!