Mennyi volt a leghosszabb idő amíg a kocsidat javították?
Nekem eddig 5 hét, elvittem szerelőhöz az nem csinált vele semmit, hetente hívtam, és " majd holnap jön meg az alkatrész " másnap " rosszat rendeltem, holnapután hívj" holnapután : " figyi, sok melóm lett amik S.O.S jövő hét közepén állok neki"
Na, de jött a karosszériás egy másik autómmal.
1 hónap, úgy, hogy szólt " le tudod ma tenni a kocsit, neki állnék gyorsan " persze le tudtam, aztán 2 hétig állt a kocsi mert túl nagy munka lett volna és bejöttek a koccanásosok.
NADEMOST : nem festett a karosszériás, el lett víve festőhöz akit a karosszériás ismert, februárba lebeszéltem Március végére majd hívtam és Húsvét után azaz április 13.-án vittem el, és azóta várok. 7 hete nincs, de úgy, hogy 4 elemet kellene lefesteni ( 2 küszöb, 2 hátsó sárvédő ) hetente hívom és mindig csak " majd jövő hét vége ". Most megemlítettem, hogy legközelebb rendőrökkel fogok érdeklődni, és érdekes módon hétfőre elvileg kész lesz.
Neked volt már ilyen?
2 nap, mikor vezérműláncot kellett cserélni és szanaszét kellett bombázni az egész motorteret, mert a váltó oldalon van a lánc.
Olyan volt már, hogy csak 5 hét múlva adtak időpontot, mert akkor értek rá. De nem kérték, hogy addig is vigyem be a kocsit. Ha ott áll, foglalja a helyet, az nekik sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!