Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Mennyi volt a leghosszabb idő amíg a kocsidat javították?

Figyelt kérdés

Nekem eddig 5 hét, elvittem szerelőhöz az nem csinált vele semmit, hetente hívtam, és " majd holnap jön meg az alkatrész " másnap " rosszat rendeltem, holnapután hívj" holnapután : " figyi, sok melóm lett amik S.O.S jövő hét közepén állok neki"

Na, de jött a karosszériás egy másik autómmal.

1 hónap, úgy, hogy szólt " le tudod ma tenni a kocsit, neki állnék gyorsan " persze le tudtam, aztán 2 hétig állt a kocsi mert túl nagy munka lett volna és bejöttek a koccanásosok.

NADEMOST : nem festett a karosszériás, el lett víve festőhöz akit a karosszériás ismert, februárba lebeszéltem Március végére majd hívtam és Húsvét után azaz április 13.-án vittem el, és azóta várok. 7 hete nincs, de úgy, hogy 4 elemet kellene lefesteni ( 2 küszöb, 2 hátsó sárvédő ) hetente hívom és mindig csak " majd jövő hét vége ". Most megemlítettem, hogy legközelebb rendőrökkel fogok érdeklődni, és érdekes módon hétfőre elvileg kész lesz.

Neked volt már ilyen?

2020. jún. 5. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
1-2 nap. Egyszer otthagytam 5 napra, mert volt másik autóm, mondta H csak csütörtökön néz rá, de azért otthagytam hétfőn, hátha
2020. jún. 5. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
1 nap. Reggel vittem a szerelőhöz, délután elhoztam. Lakatoltatni idén viszem először, szóval ott nem tudom mennyire dolgoznak majd gyorsan.
2020. jún. 5. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy szétszedték az autóm. Mert 2 hete állítólag betörtek a fényezőhöz.
2020. jún. 5. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam 2 nap, turbófelújítással. A turbós cégnek volt raktáron olyan felújított turbó, ami nekem kellett, elhoztam, levette a szerelő a rosszat, azt visszavittem a turbóshoz. Mindez 2 nap alatt, elég pepecs munka. Ez az 5 hét meg hasonló idők csak parkoltatás, én oda se viszem az autót a szerelőhöz, csak akkor, mikor tudom biztosan, hogy csak az enyémen dolgozik 1000rel.
2020. jún. 5. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
1-2 nap. De ezért viszem az autót olyan helyre, ahol inkább drágábban dolgoznak, de van normális munkabeosztás.
2020. jún. 8. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szintén 5 hét. 3 napos munka volt csak addig tologatta a lakatos. Mindig mikor telefonáltam akkor "nemsokára kész". Jól megcsinálta, de többet nem vittem oda.
2020. jún. 8. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

2 nap, mikor vezérműláncot kellett cserélni és szanaszét kellett bombázni az egész motorteret, mert a váltó oldalon van a lánc.

Olyan volt már, hogy csak 5 hét múlva adtak időpontot, mert akkor értek rá. De nem kérték, hogy addig is vigyem be a kocsit. Ha ott áll, foglalja a helyet, az nekik sem jó.

2020. jún. 9. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!