Mennyi volt az a leghosszabb idő, amennyi ideig nem használtátok a kocsit, mégis beindult, amikor mentetek vele legközelebb, és nem merült le az akksi?
Esetleg másoktól mit hallottatok, mennyi állást bírt ki a kocsijuk az akkumulátor lemerülése nélkül?
Különösen új, jó állapotban levő akkumulátorra értem a kérdést.
-saját benzines Renaultom, 2,5 hónap után úgy röffent be, mintha reggel tettem volna le.
-haver DCI Renaultja 10 hónapot nem volt mozdítva, egyből indult a motorja. Cserébe alig tudtuk megmozdítani, a féktárcsák és a féknyergek berohadtak
-saját ex Audi A6 3.0 TDI-m ha 1 hétig állt, már be kellett bikázni :)) 3x mértünk le mindent, hol lopja az áramot, semmit se találtunk.
Kb egy hónap volt. Dízel autó, télen -17 fokban azonnal indult, mintha csak előtte állítottam volna le.
Egy jó állapotú, jól feltöltött akkunak fél évet lazán illik kibírnia önkisülés nélkül. Ha nincs riasztó az autóban, akkor nem lehetetlen akár többet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!