Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő után vezettetek...

Mennyi idő után vezettetek egyedül? Szüleim nem engednek..

Figyelt kérdés

A héten lett meg a jogsim, szüleimmel azóta minden nap vezettünk, én mentem boltba, az erdőhöz sétálni, stb.. megdícsértek, hogy nagyon ügyes vagyok és mintha mindig is vezettem volna. Sokkal jobban megy mint amikor a tesóm kapta meg a jogsiját..

Sosem hozott lázba az autózás, sosem voltam az “autós csávó”, engem nem vonz a repesztés, vagánykodás, csak A-ból B-be akarok eljutni.

Apa szerint kb karáncsonyig biztos nem fogok egyedül vezetni. Nekem azért ez elég abszurd, kisvárosban lakunk, szinte minden utcát, körforgalmat végigjártunk az oktatómmal meg szüleimmel. Nyilván, egy hetes jogsival nem menrék egyedül vezetni, de ha megtanulok parkolni szüleim autójával normálisan meg hozzászokok, szerintem 2-3 hét múlva elmehetnék rövid utakra itt a városon belül. Boltba, haverokhoz, moziba stb.

Nálatok hogyan volt?

20/F

2021. nov. 1. 20:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, régen volt már. Arra emlékszem, hogy egy ideig én vezettem mindig, ha mentünk valahová, később meg fater mondta, hogy ő "megivott egy sört", menjek már be a városba és menjek ide meg oda vásárolni szerszámokat vagy két zsák cementet. Ilyenkor már nem jött velem senki. De többször felajánlotta, mikor diákként dolgoztam, hogy mivel hétvégén úgy is ritkább a buszközlekedés, meg ingyen van a parkolás, menjek kocsival. Nyaralásra is kölcsönadta, egy kéréssel: amint megérkeztünk, hívjam. Visszafelé induláskor is hívjam. Kb. 2 óra volt az út, tartva ezt a szintidőt mondta, hogy akkor jól haladtam, nem volt semmi gond.

Bátyám is sokszor megkért, hogy vigyem le/menjek le érte a telephelyre a kocsijával. Kamionsofőr, így mikor elment "hetezni", hogy ne a telephelyen álljon a kocsija, én vittem le meg vittem haza a kocsit, aztán mikor hívott mentem érte. Ő mondjuk sokáig nem adta oda a kocsit, később is kezdett el megkérni sofőrnek.

2021. nov. 2. 21:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja, és direkt én vezettem ha utánfutós küldetés volt. Igen, tolatásnál is én szerencsétlenkedtem, először farral beállni egy udvarba azért nem egyszerű... Másodjára sem. 😀 De megtanultam tolatni utánfutóval is.
2021. nov. 2. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!