A lányoknak tényleg bejön, ha egy fiúnak Mazda MX5-je van?
Igen, a LÁNYOKNAK bejönnek a "menő" autót vezető FIÚK, a FIÚKNAK pedig bejönnek a felszínes, anyagi értékek alapján ítélkező LÁNYOK.
Szóval kb. 20 éves korig működik, addigra ezt kinövi kb. mindenki, aki meg nem sikerül, hát attól jobb is távol maradni.
Nekem csak volt, utáltam, vigyorogva toltam bontóba!
Hogy bejön-e a lányoknak? Nem. Bejön-e azoknak akik 2 forintért szétteszik a lábukat amúgy is? Igen.
Aki szereti a kocsikat amúgyis, az nem a pénz és/vagy a benne ülő miatt fog utána fordulni egy járgánynak, hanem azért mert eleve oda van értük, amivel szerintem sokan így vagyunk.
Egyszóval az esélyeket nem fogja növelni, de nem is az a lényege, hanem hogy a te tetszésed elnyerje az autó + hozza azt az élményt amit elvársz tőle.
Különben vannak olyan olcsóbb fajta kocsik is, amikre szintén tud "úgy" nézni az ember, főleg ha patika állapotba van hozva, ez utóbbira pedig sok példát fel lehetne sorolni pl a nagyobb autós találkozókon láthatóak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!