Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A lányoknak tényleg bejön, ha...

A lányoknak tényleg bejön, ha egy fiúnak Mazda MX5-je van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Persze, pláza mélygarázs sorompó alatt elfér, nem kell parkolójegyet fizetni.
2021. okt. 17. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Igen, a LÁNYOKNAK bejönnek a "menő" autót vezető FIÚK, a FIÚKNAK pedig bejönnek a felszínes, anyagi értékek alapján ítélkező LÁNYOK.

Szóval kb. 20 éves korig működik, addigra ezt kinövi kb. mindenki, aki meg nem sikerül, hát attól jobb is távol maradni.

2021. okt. 17. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Túlértékelt, agyonhájpolt autó. Férfiként mondom, ezt hozzáteszem.
2021. okt. 17. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem túlértékelt autó, mert okkal imádják. Én is ezt hittem, aztán vettem egyet és biza ez ennyire k***rvajó. No, nem nőzni akartam vele sose. :D De ma is olyat autóztam vele, amit mással nem lehet.
2021. okt. 17. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
MX5-om van, baratnomnek bejon. En is elveztem, mikor neki volt :D
2021. okt. 17. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

Nekem csak volt, utáltam, vigyorogva toltam bontóba!

Hogy bejön-e a lányoknak? Nem. Bejön-e azoknak akik 2 forintért szétteszik a lábukat amúgy is? Igen.

2021. okt. 17. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Régen rossz ha kocsival próbál valaki csajozni.
2021. okt. 18. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
3%
Lányoknak talán, NŐKNEK nem hinném ;)
2021. okt. 18. 06:07
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Igen, az összes bugyi azonnal leesik tőle. :D
2021. okt. 18. 06:58
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

Aki szereti a kocsikat amúgyis, az nem a pénz és/vagy a benne ülő miatt fog utána fordulni egy járgánynak, hanem azért mert eleve oda van értük, amivel szerintem sokan így vagyunk.

Egyszóval az esélyeket nem fogja növelni, de nem is az a lényege, hanem hogy a te tetszésed elnyerje az autó + hozza azt az élményt amit elvársz tőle.

Különben vannak olyan olcsóbb fajta kocsik is, amikre szintén tud "úgy" nézni az ember, főleg ha patika állapotba van hozva, ez utóbbira pedig sok példát fel lehetne sorolni pl a nagyobb autós találkozókon láthatóak közül.

2021. okt. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!