Mazda MX5 NA Pandem/Rocketbunny bodykit papírozás lehetséges?
Sziasztok! Körülbelül 1 éve vagyok tulajdonosa egy Mazda NA MX5-nek, és mint gondolhatjátok már ver az ideg hogy kezdjek vele valamit külsőleg. Az utóbbi hónapban elkezdtem szemezni egy Pandem widebody készlettel, az érdekelne hogy lehetséges lenne e forgalomképessé tenni az autót ha rá van szerelve a bodykit, és ha igen, akkor körülbelül mennyibe kerülne?
Referenciakép: [link]
hahaha... és utána a garázsban fogod tartani...? Mert hogy a magyar utakon első pár km-en leszakadna a fele a kitnek az is biztos XD
Rendőrnek fog tetszeni. Ehhez ültetni, nyomtávot szélesíteni is kell, és úgy általában, ezt nem igazán szeretik, elsők között fognak kiszedni a sorból feltételezve egy száguldozó egyént.
Ezt felejtsd el magyarországon.....teljesen esélytelen.
"gondolhatjátok már ver az ideg hogy kezdjek vele valamit külsőleg"
Gondolom....már én is rosszul vagyok szinte,csak hogy valamit kezdhess vele......de mondjuk akkor első körön lakatoltasd ki.Hidd el lesz mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!