Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány órát vettetek sikertelen...

Hány órát vettetek sikertelen forgalmi után?

Figyelt kérdés

Ma buktam meg B2 forgalmi vizsgán, figyelmetlenség okán. Túl közel mentem parkoláskor egy másik autóhoz. Az órákkal kapcsolatban az oktató rámbízta a döntést, de javasolt még felkészülést. Ti mennyit vettetek, és mikor mentetek legközelebb vizsgázni?

Én már jövőhét pénteken akarok.

2021. okt. 14. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

4 órát vettem pluszban, de csak egy hónappal később mehettem újra menni.

Amúgy hallgass az oktatodra.

2021. okt. 14. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Első bukás után négyet vettem, második után hármat. Harmadikra lett meg.
2021. okt. 14. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez volt a hiba??

Azt otthon is tudod gyakorolni,ha van udvarod...vagy valami elhagyatott helyen,ahol a madár se jár,meg főleg rendőr nem 😁

Az oktatók általába a lehúzás miatt javasolnak plusz órákat,mert az a pénz már teljesen az övék,az autósiskola már nem részesül belőle.De ahogy érzed.

2021. okt. 15. 09:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Teljesen úgy érzem, hogy nekem nincs szükségem plusz órára.
2021. okt. 15. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fizesd be a vizsgadíjat,es hajrá....egy kalappal
2021. okt. 15. 14:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Már vettem két órát, meg a vizsgára egyet, befizettem a vizsgadíjat, de az oktató ki van akadva. Lealázott a sárgaföldig, hogy nekem nem elég egy alkalom. Úgyhogy tanácstalan vagyok.😅
2021. okt. 15. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pénzéhes g.ci,már bocs.

Én nem tudok helyetted dönteni,ezt te érzed.

Vizsga előtt mit mondott??

Fog menni,vagy rizikós?

2021. okt. 15. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, ha kevés volt az az óra amit vettél, akkor úgyis kiderül vizsgán. Egyébként az oktatónak nincs joga lehordani téged, elég nagy baj, hogy itt tart a szakma, mert a legtöbb oktató sajnos ilyen. Szerencsére az én oktatóm nem csak és kizárólag a pénzt nézte, de két oktatóm volt, az első nekem is ugyanilyen volt, mint a tiéd. Sőt az én első oktatóm kijelentette, hogy addig nem ír ki vizsgára még minimum 20 pótóràt nem vettem.
2021. okt. 15. 18:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Egy szót sem szólt valójában sosem. Nem mondott rosszat, jót. Már egy hónappal ezelőtt vizsgáztatni akart, de éreztem, hogy nem menne. Most magabiztosan állok hozzá, ő pedig nem hisz bennem. Egyébként 50 óránál járok, ami azért nem kevés.

8-as! Én megvettem a plusz 20-at is🤧

2021. okt. 15. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
50 óra...bakker...az nem kevés...sőt ...
2021. okt. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!