Hány órát vettetek sikertelen forgalmi után?
Ma buktam meg B2 forgalmi vizsgán, figyelmetlenség okán. Túl közel mentem parkoláskor egy másik autóhoz. Az órákkal kapcsolatban az oktató rámbízta a döntést, de javasolt még felkészülést. Ti mennyit vettetek, és mikor mentetek legközelebb vizsgázni?
Én már jövőhét pénteken akarok.
4 órát vettem pluszban, de csak egy hónappal később mehettem újra menni.
Amúgy hallgass az oktatodra.
Csak ez volt a hiba??
Azt otthon is tudod gyakorolni,ha van udvarod...vagy valami elhagyatott helyen,ahol a madár se jár,meg főleg rendőr nem 😁
Az oktatók általába a lehúzás miatt javasolnak plusz órákat,mert az a pénz már teljesen az övék,az autósiskola már nem részesül belőle.De ahogy érzed.
Pénzéhes g.ci,már bocs.
Én nem tudok helyetted dönteni,ezt te érzed.
Vizsga előtt mit mondott??
Fog menni,vagy rizikós?
Egy szót sem szólt valójában sosem. Nem mondott rosszat, jót. Már egy hónappal ezelőtt vizsgáztatni akart, de éreztem, hogy nem menne. Most magabiztosan állok hozzá, ő pedig nem hisz bennem. Egyébként 50 óránál járok, ami azért nem kevés.
8-as! Én megvettem a plusz 20-at is🤧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!