2020-ban sikertelen forgalmi vizsga után mennyi órát kell
venni?
Figyelt kérdés
A mai nap buktam meg forgalmin, és próbáltam utána nézni a neten, hogy mennyi óra a minimum amit a következő viszga előtt le kell vezetni.
Találtam is pár választ erre a kérdésre, viszont mind 2014 vagy az előtt íródott ezért akartam feltenni újra ezt a kérdést. Nyílvánvalóan írhatnátok, hogy előbb az oktatót kellene megkérdeznem, de az a helyzet, hogy annyira sajnos nem bízok benne (mert eddig végig a lehúzásra pályázott), simán kinézem belőle, hogy többet mondana a kelleténél. Remélem valaki tudni fogja a választ. Az az igazság, hogy csak azért akarok ennyire a minimum óraszámra menni mert magabiztos vagyok a tárca már alig enged, és a vizsgán is az utolsó pillanatban húztak meg, szóval nagy esélyt látok arra hogy sikerülne.
Az is lehet, hogy a következő vizsgán mész csak újra vezetni.
2020. nov. 27. 17:35
3/8 anonim válasza:
Pár órát érdemes venni a következő vizsga előtt, hogy átvegyétek azokat a hibákat, amik a bukáshoz vezettek. A másik, hogy egy oktató nem szívesen visz vizsgázni, ha azt látja, hogy a vizsga nagy eséllyel bukással fog végződni. Ezért sok oktató megköveteli a pótórákat következő vizsga előtt.
2020. nov. 27. 17:46
4/8 anonim válasza:
Amennyit az oktató jónak lát
2020. nov. 27. 17:47
5/8 anonim válasza:
Én az első bukásom után +10 órát vettem. Ami kellett is mert pár dolgot csak akkor tanultam meg..:/ A második bukásom után már csak a 3. vizsga előtti bemelegítő órát kellett kifizetnem de ennyi volt🤷🏽♀️
2020. nov. 27. 17:53
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. nov. 27. 18:01
7/8 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a magabiztos és amúgy jól vezetőknek is kell pár óra a bukás után csak azért hogy a vb. mikor belenéz a kartonodba ne azt lássa hogy te súlyos vagy sok hiba miatti bukás után gyakorlás nélkül újrapróbálkozol.Különben a 2. vizsgát hendikeppel kezded meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!